Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba çünkü motosikletim yaklaşık bir sene önce çalındıktan sonra forumlara pek katılımcı oldmadım ve dışardan takip ettim ve motosikletim apache 150 idi çalındı ve bulunamadı şimdi tekrar motosiklet almak istiyorum 1300 km istanbul trafiğinde tecrubem var ve gönlümde cbf 600 var sizce bu motosiklet bana büyük mü gelir? (hondanın güvenli sürüş eğitimini alımayı planlıyorum)

Tekrar hos geldin ufak bi egitimden sora cbf 600 de zorlanacagini pek sanmiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin madem takip etmişsin uzaktan,şimdi de yakından takip et.
Kendi modelini kendin seç.

Arkadaş,

Öncelikle geçmiş olsun, damdan düşeni istiyorsan burada:pale:
gelelim apaçi gitti, 600 lükbişey alayım mı soruna:)
Tecrübeni bilmiyorum, tarzını bilmiyoruz, kullanımamacını bilmiyoruz (tahminen ihtiyaç değil ama hobi? Aksi taktirde motor almak için 1 sene beklemezdin??)

Bence, 600 lük aletler günlük ve hafta sonu acık dolaşıp stress atayım demek için fazla:) 250 lik iyi bir makine bence sorunların çoğunu çözecektir:cat::cat:
Tercihin her ne olursa, kazasız belasız sürüşler:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaş,

Öncelikle geçmiş olsun, damdan düşeni istiyorsan burada:pale:
gelelim apaçi gitti, 600 lükbişey alayım mı soruna:)
Tecrübeni bilmiyorum, tarzını bilmiyoruz, kullanımamacını bilmiyoruz (tahminen ihtiyaç değil ama hobi? Aksi taktirde motor almak için 1 sene beklemezdin??)

Bence, 600 lük aletler günlük ve hafta sonu acık dolaşıp stress atayım demek için fazla:) 250 lik iyi bir makine bence sorunların çoğunu çözecektir:cat::cat:
Tercihin her ne olursa, kazasız belasız sürüşler:rendeer:

muzaffere kesinlikle katılıyorum...

hoşgeldinim ise ayrı :wiinkk::rendeer:

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim motosikleti hobi amaçlı kullanacağım tarz olarak endro ve naked seviyorum tecrübem ise tvs apache 150 ile 1300 km şehir içi otoyol karışık

:)
muzaffere kesinlikle katılıyorum...

hoşgeldinim ise ayrı :wiinkk::rendeer:

Yürekçe arkadaş:cat:

Ben şeyi düşünüyorum, çoğumuz kısıtlı bütçelerimiz ile ve 150-250 cc lik canavarlarımız sayesinde ne maceralar, ne geziler, ne güzel şeyler yaşadık-yaşıyoruz. Keşke paralarımız yeterli olsada, bir tane 1000 lik race, 1 tane 2zamanlı 250 lik cross, 1 tane 1600 lük harley, 1 tane 50 lik Velosolex....

ne şaane olur du yaav

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar