lazer vertigo kullanıyorum birde bır alt modelı lz6 mı ne modelı var onun işciliği pek hoşuma gıtmedı lazer vertıgo tavsıye ederımDOOM abi yada motorhocası LAZER kasklar nasıl biliomusunuz iyimi:silent:
bugu onlemek okadarda sorun degıl iç taraftan şeffaf bir bant yapıstırıyorlar sorun cozuluyor...1 senedır takılı benım kaska memnunum, feyizoglunda 40 tl idiÇok iyidir, ancak biraz buğu yapar biliyorum.Buğu yapmasını istemiyorsanız Pin-lock'suz kask almayın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
CbR 125 uzun yola gidebilirmi:silent:
cbr gıderse sen dayanırmısn bılemem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
merhabalar arkadaslar tecrübesiz biri yazıor18 yasındaym cbr125 in manyagı oldum sitenin ve sizin sayenizde motor ehliyetim war yazın motor alıcam ama hiç bi bilgim yok motor hakkında , cbr125 hakkında msnim [email protected] eger msni LÜTFENN eklerseniz sorularım olabilir lütfen mersinliyim bu arada 1-2 soru cevabla yardm edin şu kardeşinize benimde msnimde profesional motorcular olsun
sitenin takipcisi olmama ramen ufak sorularım oluor ekleyin lütfen şimdiden teşekkürler
merak ettıklerını sor cvp vermeye calısırız