Şeytan diyor. Elime 600 TL Geçince Bütün Elektrik ve Akü sistemini degistir. 24 V luk Yap Her şeyi tak =))
şeytana uyma sen ::evil::
Şeytan diyor. Elime 600 TL Geçince Bütün Elektrik ve Akü sistemini degistir. 24 V luk Yap Her şeyi tak =))
sonrada bu Apache reklamını izleyin çok güzel yapmışlar :mrgreen:
http://video.google.com/videoplay?docid=3624436396903297732#docid=4456018986959453084
@karaşahin
tek makineyle çekildiysede o makineden artk hayır gelirmi? doğru diyosun, belkide dublörlüdür :cherry:
:queen::queen: ne kadarda sağlam olsa bir ara arka tekerin üzerinde zıplıyordu adam :mrgreen:
Bu soruya TAMER abimizden cevap bekliyoruz :queen:Aydınlat abi bizi![]()
bana göre orada vurgulanmak istenen şey: "bakın biz bu apacheye şambriyel koyduk, patlar matlarsa yolda kolayca tamir edebilirsiniz. tubless koysaydık ne yapardı adamcağız?" :queen:
Hehehe çok güzel yorumladın hocamYaw şaka bi yana bu aletle durmadan full depoyla kaç KM yol yapılabiliyor
malum öğrenci hali hiç ful görmedik depoyu hiç bir makine de
![]()
Hacım 400 küsür gidiyorsun tam depoyla :cat:
Bu arada tek makine kullanmışlardır çünkü o tarz yolları ben benim motorla çok gittim geldim bizim burda dağın tepesinde soğuk su diye bir yer var oraya 4x4 jeepler çıkıyor biz motorlarlar çıktık banamısın demiyor valla çıkıyor:cat:
Cevabın için teşekkürlerBenim memleketteki scooter la çıktığım yolları taksiler çıkamıyordu foto bulursam atarım...Demek ki işin sırrı 2 tekerde :queen:
o standart topcase aparatı,gayet rahat bi şekilde artçıyı sıkıştırmadan gidersin,yan çanta için de aparatları var netten alabilirsin.Sıkıntı olmaz ikisine de çok rahat ulaşırsın.
o standart topcase aparatı,gayet rahat bi şekilde artçıyı sıkıştırmadan gidersin,yan çanta için de aparatları var netten alabilirsin.Sıkıntı olmaz ikisine de çok rahat ulaşırsın.
![]()
beyler bu topcase aparatı güsel ve topcase yeterince geride duruyor, yani artçıya nefes aldırır gibi görünüyo.
acaba bu özel yapmmı? yoksa her yerde bulabiliyormuyuz?
bide ben buna yan çantada takmak isterim uzun gezilerde, onun için özelmi yaptracas bu istenen zımbırtyı?
ben aydından bunu bulabilirmiyim acaba? motosiklet alınca ilk yapacağım şey topcase...
bana göre orada vurgulanmak istenen şey: "bakın biz bu apacheye şambriyel koyduk, patlar matlarsa yolda kolayca tamir edebilirsiniz. tubless koysaydık ne yapardı adamcağız?" :queen:
o resimdeki apache tıpkı eski motorum o canta demiri cok sağlamdır.ama apache ye arka canta takılmaz! şayet takarsan kullanımın %40 zorlaşır. direksiyon sallanmaya başlıyo motorun en gıçık aldıgım yönü dengesiz bir yapısı var iskeletini yaparken çok amatör davranmışlar ayaklarını koydugun basamak geride ön ve arka tekerin mesafesi kısa, arka ve ön tekerin jant ebatları bir değil sanki akrobasi motoru ama zararını çok gördüm taklaya geldim yokuş çıkarken, virajlara girerken ön teker sekiyo yeri tutmuyo bir tek motoru şahane sattım 650 aldım onuda sattık gerçi üstünde durulup abi ben buna senelerce binerim denilicek bir motor değil bence ama motorumu çok özledim650 yi özlemedim ama apacheyi özledim