4 Tekerin Hatasının Bedelini Motosiklet Öder...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen abi yaaa.. işte en korktuğum şey bu.. motorda en ufak kazada yerdesin. kenara çekilmesi süper.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
istanbulda sık yaşanan bir durum :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslında frene basma yerine sola kaçabılırdı...dikkat ederseniz motorun arkası kalkar gibi oluyor yani frene bastığı belli....
ve etraftakı kazmalarda ölece bakıyo...insan kosar yardım eder....:farao:

En fazla kimde hata,otomobil sürücüsünün hatası yok denecek kadar az.:wiinkk:

En fazla kimde hata,otomobil sürücüsünün hatası yok denecek kadar az.:wiinkk:

şaka mı bu? kimde hata olduğu açık değil mi? o trafikte trafiğin akış hızından daha yavaş olarak ve üçüncü şeritten birinci şeride o kadar dar açıyla ve de sinyalsiz, kontrolsüz olarak geçilmez.

şaka mı bu? kimde hata olduğu açık değil mi? o trafikte trafiğin akış hızından daha yavaş olarak ve üçüncü şeritten birinci şeride o kadar dar açıyla ve de sinyalsiz, kontrolsüz olarak geçilmez.

Sinyalsiz mi,o kadar yavaş desen anlarım:p

Hata otomobil sürücüsünde diyorsun:bounce:

kesinlikle bende öyle diyorum.

o kadar kısa yerde sağa yanaşılmaz hem orada sinyal yaksa ne olur dörtlü yaksa ne olur, ya oldugun yerde dur dörtlünü yak, yada dörtlünü yakıp yavaş yavaş sağa çek.

motosiklet sürücüsü arabaya çarpana kadar haberi olmamıştır zaten.

sigortaya göre motosiklet sürücüsü suçlu.....
ama ensevindiricisi asrkadşa biş olmaması

Sigortayı bilmem,aracın şerit değiştireceği açıkça gözüküyor,farzedin yolları bilmiyor,yavaş olarak şerit değiştirmesinde de bir tuhaflık ve suç işleme görmüyorum.

Sigortayı bilmem,aracın şerit değiştireceği açıkça gözüküyor,farzedin yolları bilmiyor,yavaş olarak şerit değiştirmesinde de bir tuhaflık ve suç işleme görmüyorum.

evt ama o kadar keskin bi şekilde deşerit değişilmezki..yolu bilmiyorsa zaten en sağdan git...

Araba sürücüsü % 200 hatalı bu morluklardan korkun esas bayan sürücülerden ve moruklamış insanlardan 60 yaş üstü yasaklamak gerek bence trafiğe çıkışı üzüldüm motorcuya yaa... arabadada nası bi sac varmış motor pert oldu arabada bişiy yok....

evt ama o kadar keskin bi şekilde deşerit değişilmezki..yolu bilmiyorsa zaten en sağdan git...

katılıyorum. böyle saçmalık olamaz. bu hareket kime mantıklı geliyorsa aynı şeridi motorla değiştirsin. ama önce bizle bi güzel helalleşsin.

Motosiklet en yavaş şeritten (en sağdan) o kadar hızlı geliyorsa suçlusu odur. Otomobil sürücüsü bu hareketi sağ şeritte doğru değil sola doğru yapsa idi evet suçlu otomobil olurdu. Ancak burada hata süratli gelen motosiklet sürücüsünde. Önünü kapatan baska da bir araç bulunmadığı için önceden görüp yavaşlaması gerekirdi. Bu arada kaçınız arabaların sağından geçiş yapıyorsunuz ? Ve bunun doğru bir hareket olduğunu düşünüyorsunuz ?

adam yinede akıllı ..ön freni köklemiş son bikaç metre kala ve direk çarpmadan havalanıyor ve az hasarla atlatıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar