Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam yeni motor alacaksan 0 ST kanuni yani Hyosung olanlarını 7500e bırakıyorlar... Sahibinden de ilan var... 2010 model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

Arkadaşlar fren maneti ve sinyale ihtiyacım var nereden bulabilirim? Serviste fiyatını soran oldu mu? Garajın kapısından geçirirken çıkıntıları kapıya çarptım fren manetinin topuzu yani başı koptu gerçi kullanırken sorun olmuyor ama görünüşü beni rahatsız ediyor birde sinyali vurmuşuz oda yerinde kırılmadı ama ortadan ikiye ayrıldı oldugu yerde duruyor :))) onuda yapıtıracağım ama pekde hoş görünmeyecek... Bu arada 0 motor almıştım billiyorsunuz nekadar zaman sonra zinciri yağlamamı önerirsiniz?

banada bi kaç parça lazım :D
1-)kafa grenajı sağ ve sol + alt panel
2-)sağ kafa grenajının altındakı siyah havalandırma ızgarası
3-)2009-2010km paneli, çerçevesi ve kabloları
4-)ön fren hidrolik depo ve hortumları(2.elde olur)
5-)ön fren maneti
6-)gidonun sağ kontrol kumandası
7-)kafa demiri
:cool:gaz teli
9-)frenın oldugu üçgen ayak basamağı
10-)sağ ayna ve sinyal
11-)ön cam
12-)far(2.el)

5-)ön fren maneti
7-)kafa demiri
10-)sağ ayna ve sinyal
11-)ön cam
12-)far(2.el)

ilhan sen parçaların fiyatlarını bi öğren bakalım nekadar satın almadan beni bi ara kardeşim oky 3000 se 2500 e ayarlarım sana ben :)

Arkadaşlar, malüm, Hyo'mu 3 hafta önce satmıştım.

1 Hafta ne alacağımı düşündüm Shadow VT 750C'mi yoksa Fazer FZ6'mı.

Sonunda kararımı verdim; kedi Fazer :)

2 Hafta boyunca motor arandı, İzmir-Aydın-Muğla üçgeninde.

En son Salı günü bir motor bulundu, dün motora baktım ve kaporo verdim.Nasip olursa önümüzdeki Salı günü de noter satışı olacak.

Motor, 2005 model Fazer FZ6, 28.577 Km.de, km.si ile oynama yok.

Bu arada, Fazer de gri renkte, jantları kırmızı şeritli.

hayırlı olsun,fazerler güzel birde kawasaki er6n ler hoşuma gidiyor.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Hocam yeni motor alacaksan 0 ST kanuni yani Hyosung olanlarını 7500e bırakıyorlar... Sahibinden de ilan var... 2010 model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

Arkadaşlar fren maneti ve sinyale ihtiyacım var nereden bulabilirim? Serviste fiyatını soran oldu mu? Garajın kapısından geçirirken çıkıntıları kapıya çarptım fren manetinin topuzu yani başı koptu gerçi kullanırken sorun olmuyor ama görünüşü beni rahatsız ediyor birde sinyali vurmuşuz oda yerinde kırılmadı ama ortadan ikiye ayrıldı oldugu yerde duruyor :))) onuda yapıtıracağım ama pekde hoş görünmeyecek... Bu arada 0 motor almıştım billiyorsunuz nekadar zaman sonra zinciri yağlamamı önerirsiniz?

valla orjinal sinyal 75 lira felandı fren manyeti de okadar bişiydi geçmiş olsun

Hocam hayırdır kaza filan mı var?

5-)ön fren maneti
7-)kafa demiri
10-)sağ ayna ve sinyal
11-)ön cam
12-)far(2.el)

424. sayfada var arakdaşın mesajı evet kazalı,o gün
''kafa grenajı , gösterge paneli, sağ gidon kumandası yok,sağ ayak koyma yeri, ön fren maneti kırık,sağ alt grenajda çizikler mevcut'' muş o şekilde satıyordu ama daha fazlası çıkmış sanırım hesapta olmadan şimdide yaptırmak istiyor sanırım.

shorin sakın olduğu yerde yana yatırmış olmayasın.:) bende biara yana yatırmıştım bakmaya gelenlere kapıdan sokarken taktırdım demiştim o aklıma geldide:queen::queen:

4 ay once olan bir kaza haksız cıkarıldım sonra haklı oldugumu kanıtladık sigortayla bayagı ugrastık ve anca paramı aldım,
aile kazadan sonra motora karşı cktı ama ikna etmeyı başardım....
yaptırmaya karar verdım motor haftaya sapa saglam olarak yollara cıkıyor

bu arada fren maneti 90,86TL çoğu yerlere 45tl olarak ilan koyulmus ancak onlar orjinal değil tam oturmuyor tutukluk felan yapıyor...

Son düzenleme:
5.20 112 bakla yukarıda reklamı olan D.İ.D zinciri şiddetle tavsiye ederim.10.000 km oldu takalı bir çenrik bile gerdirmeye gerek olmadı.ama her 300-400 km de temizleyip yaglarım.:queen:

eyvallah üstadım sağolasın ben de d.i.d almayı düşünüyodum... sağol önerin için..

4 ay once olan bir kaza haksız cıkarıldım sonra haklı oldugumu kanıtladık sigortayla bayagı ugrastık ve anca paramı aldım,
aile kazadan sonra motora karşı cktı ama ikna etmeyı başardım....
yaptırmaya karar verdım motor haftaya sapa saglam olarak yollara cıkıyor

bu arada fren maneti 90,86TL çoğu yerlere 45tl olarak ilan koyulmus ancak onlar orjinal değil tam oturmuyor tutukluk felan yapıyor...

ilhan bende orjinal ön cam var.siyah taktırdıgım için boşta kendisi:queen:eger düşünürsen makul bir fiyata verebilirim.ha birde orjinal egsoz var.orjinal aynalarda var ama sag kırıldı ve kaynak yaptırdım kaynak yapan (dallama ) bu seferde aynayı kırmış.ayna kestirip takılıyormuş ama vaktim yoktu başka ayna aldım.taa hong kong dan:queen:

ilhan bende orjinal ön cam var.siyah taktırdıgım için boşta kendisi:queen:eger düşünürsen makul bir fiyata verebilirim.ha birde orjinal egsoz var.orjinal aynalarda var ama sag kırıldı ve kaynak yaptırdım kaynak yapan (dallama ) bu seferde aynayı kırmış.ayna kestirip takılıyormuş ama vaktim yoktu başka ayna aldım.taa hong kong dan:queen:

sağ ayna saglam olsaydı anlasırdık :D
siyah cam buldum 65e

herkese merhaba bende kısmetse aranıza katılıcam. ben istanbul anadolu yakasında kartal da oturuyorum sizden istediğim güvenilir,güleryüzlü,samimi,işinde iyi bir servis istiyorum. malum motoru alıcam bi bakıma sokmam gerekiyor bana yakın güvenilir bi servis önerirseniz çok sevinirim.. ilginize şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım...

yok hocam yatırsam yatırdım derim... kapıdan geçerken vurduk sadece fren manetinin topuzu koptu onuda yapıştırmayı deneyeceğim ama pek olacağını sanmıyorum. bu arada orjinalini yaptırmak gerek sanırım bir arkadaş tam oturmuyor filan yazmış denediniz mi hocam bende biryerden sipariş edecektim sinyallerin spor olanlarını 45e anlaşmıştım orjinal olmuyormu bunlar? bu arada motorun üzerindeki tüm yazıları silmek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz? yapan oldumu hiç? lastikleride değiştirmeyi düşünüyorum... biraz enduro tarzına geçireceğim sanırım :)) komik olcak ama dagda bayırda bunla gitmek imkansız :) KTM mi alsak ne :)

shorin sakın olduğu yerde yana yatırmış olmayasın.:) bende biara yana yatırmıştım bakmaya gelenlere kapıdan sokarken taktırdım demiştim o aklıma geldide:queen::queen:

Arkadaşlar bende Tiger ,smokehead vs gibi bir egzost istiyorum orj st kanuni egzosu var elimde takas düşünen olursa üstüne 150 daha veririm

@ Shorin ;

Manet; Hızlı dondurucu Yapıstırıcılar iLe tutuyor :)

çako deneyimlidir :D sesin çıkmıyor çako nerlerdesin?bugun buralar hep güneş sahil deli gibi kalabalık çıktım bi güzel gazladım çökemye yüz tutumuş akümü bi gzel şarj ettim ama sen yoksun =)) sahil hyocuları arıyor :D derincedeki arkadaşıda kap gel =)

Kanka; Rize de Eğitime devam :)

Diğer hafta içi bi gelme planlarım var; Sonrasında bakalım ne yapacağız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar