Avcılar moto timm=)
Çakoo nerelerdesın haco ya resimler durdu bakıyorumda sende su motorcusu cıktın=)
Caner numaramı msnımı atıyorum pm kardeşim
tmmdır ozancım bak ilk buluşma kadıköye gidiyoruz TUĞPER abimizin davasını savunmaya salı günü saat 10 gibi toplanacağız avcılar da gelmek isteyen herkes gelebilir![]()
arkadaşlar şu buluşma hangi tarihde.eyer özel diyilse tarihhi ve saati de atsanız iyi olur.
ayrıca:19 ile 21.şubat 2010 da bende ist buldayım
dostum... özelden detaylı mesaj bekliyorum yade aleni yazadres civar tel falan.. gelecem valla pederi ziyarete..ben daha çok a.parmak civarı takılıyodum..
2 şubatta :rendeer:
Caner ben 19-21 şubatta fuar yerindeyi gelirsende orda görüşürüz.ben ist fazla bilmem.
beyler bizim makinelerin zinciri 108 bakla mıydı? bi cevap atarsanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden...
cevap bekliyorum arkadaşlar...ale:
mavibuz sende sanırım parsellerdensin bende parsellerdeyim....
avcılar istanbul ünide okuyorumm anadolu hastanesinin o taraftayımm gri/siyah bir hyo görürsenn o benimdir...:cat:
bu arada ban ımız kalktı vatana millete hayırlı olsunn:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
kanka bizim bu tarafta buluşma planlanıyomuşşş :mrgreen: biz olmadan buluşma olurmu bu tarafta sence :wiinkk:
Merhaba arkadaşlar,
askerlik sonrası güzel bir işe başladım ve güzel bir hyosung almak istiyorum. Şimdi kredi ile hyo alayımmı yoksa paramı biriktireyim. İlk motorum olacağı için ehliyetimi aldım, korumalıklarıda motoru aldıktan sonra tamamlayıp o şekilde kullanmak istiyorum.
* Kredi çekip alayımmı ? aylık olarak ödesem ?
* Hangi model yılını önerirsiniz
* Ankara 'da hyocu kimler var tanışmak istiyorum
* 0 'mı almalıyım 2. elmi alayım ?
* çoook heyecanlıyım
Şu motoru bir alaydım ahhhr:
hocam okula motorla gidiyorsan seni görürüm büyük ihtimalle aslında sende beni görebilirsin bende avcılar devlet hatanesinde çelışıyorum yani hergün sizin okulun önünden geçiyorumbende türsan'ın oralarda oturuyorum
tabi tabi neden olmasın telefon numaranı pm at banabnmkini bilmeyen yok zaten al buyur : 0534 639 92 40