akşam toplantı varmı ve nerde :silent:
Hüseyin kardeşim,
Sen Gürsel' i nereye, hangi siteye istersen al. Ama balıkları bu tarafa alalım, çok harika görünüyorlar.:mrgreen:
Estafurullah Yusuf abi benim haddimmi milleti oraya buraya almak....O siteye bende üyeyim....Gürsele üye olması için tavsiye ettim.....komple oraya git anlamında demedim...yanlış anlamışsın beni.....ben kimseyi bi yere almıyorum.....r:
r:
r:
r:
Estafurullah Yusuf abi benim haddimmi milleti oraya buraya almak....O siteye bende üyeyim....Gürsele üye olması için tavsiye ettim.....komple oraya git anlamında demedim...yanlış anlamışsın beni.....ben kimseyi bi yere almıyorum.....r:
r:
r:
r:
dün akşam sitede problem vardı hiç giremedim,sizdede oldumu
günaydın adana mt.nin güzide motorcuları.
evet sanırım sitenin server'ında bir sorun var.
Bora kardeş, mod. görüş olmazsa "Adobe Reader" yüklesinler düzelir :mrgreen:
Kanki ne haber hafta sonu için bir program varmı???....
ben sanmıyorum bu taze ve en doğalından levreklerden iğrenecek birileri olduğunu, tamam zaafiyet vardır bende biliyorum ama o kadarda deyildir yani:mrgreen:Evet güzel kardeş, uzun yazmışsın vede yanlış siteye yazmışsın. Burası Motosiklet sitesi balıkcı sitesi değil, onun için git başka yere yaz
Hani sucuk olsa anlayacamda balık olunca bazı arkadaşlar iğrenebilir :mrgreen:
Gürselim zipkinavi.com diye bir site var seni oraya alalım canım.....evet balıklar güzel ama sen orada devam et bence.....
Hüseyin kardeşim,
Sen Gürsel' i nereye, hangi siteye istersen al. Ama balıkları bu tarafa alalım, çok harika görünüyorlar.:mrgreen:
Kirwem bunları bir de ızgarada tere yağı ile pişirdin mi:cat: vay vay
r:
r:
r:
Yok be Hüseyin kardeşim,
Sen beni yanlış anladın. ben balıkların derdindeyim, gerisi latife.![]()
boşver giden gitsin![]()
herkeşe iyi akşamlar,gürselim maşallahın var levreği kırmışsın yine,davet etmene hiç gerek yok zaten sevmiyorum levreği,hele de deniz levreği bööğh:queen:
cengizim abim tahmin ettim sevmediğini o yüzden kendimize göre tuttum:mrgreen: hani fazla tutunca bohçacı oluyormuşuz ya:queen:
dün akşam sitede problem vardı hiç giremedim,sizdede oldumu
günaydın adana mt.nin güzide motorcuları.
evet sanırım sitenin server'ında bir sorun var.
Günaydın arkadaşlar :cat:
Bora kardeş, mod. görüş olmazsa "Adobe Reader" yüklesinler düzelir :mrgreen:
bence de :queen:
Cumartesi belli olacak :bounce:
hadi bakiiiiiim günaydın arkadaşlar.![]()
hüseyinim hani ne zamandır dalamıyorsundur, gözlerin şenlenmedimi onu söyle:cat: