[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hüseyin kardeşim,
Sen Gürsel' i nereye, hangi siteye istersen al. Ama balıkları bu tarafa alalım, çok harika görünüyorlar.:mrgreen:

Estafurullah Yusuf abi benim haddimmi milleti oraya buraya almak....O siteye bende üyeyim....Gürsele üye olması için tavsiye ettim.....komple oraya git anlamında demedim...yanlış anlamışsın beni.....ben kimseyi bi yere almıyorum.....:pr::pr::pr::pr:

Estafurullah Yusuf abi benim haddimmi milleti oraya buraya almak....O siteye bende üyeyim....Gürsele üye olması için tavsiye ettim.....komple oraya git anlamında demedim...yanlış anlamışsın beni.....ben kimseyi bi yere almıyorum.....:pr::pr::pr::pr:

Yok be Hüseyin kardeşim,
Sen beni yanlış anladın. ben balıkların derdindeyim, gerisi latife.:)

herkeşe iyi akşamlar,gürselim maşallahın var levreği kırmışsın yine,davet etmene hiç gerek yok zaten sevmiyorum levreği,hele de deniz levreği bööğh:queen:

dün akşam sitede problem vardı hiç giremedim,sizdede oldumu

Arkadaşlar,
Hepinize iyi akşamlar, sanırım Çarşamba toplatısındasınızdır. Ben bu akşam sizlere katılamadım, hala işyerindeyim, bol sohbetler ve eğlenceler diliyorum.

Kanki ne haber hafta sonu için bir program varmı???....

Günaydın arkadaşlar... Haftasonu OMM (One More Mile) eğitimine katıldım. sabah 8-akşam 17 motor üzerindeydik. Çok faydalı oldu. Doğru diye bildiğim birçok yanlışı düzelttim. Fuat usta fuara gelen ekipte ben de varım. Orada görüşürüz kısmetse...

Evet güzel kardeş, uzun yazmışsın vede yanlış siteye yazmışsın. Burası Motosiklet sitesi balıkcı sitesi değil, onun için git başka yere yaz :p
Hani sucuk olsa anlayacamda balık olunca bazı arkadaşlar iğrenebilir :mrgreen:
ben sanmıyorum bu taze ve en doğalından levreklerden iğrenecek birileri olduğunu, tamam zaafiyet vardır bende biliyorum ama o kadarda deyildir yani:mrgreen:

Gürselim zipkinavi.com diye bir site var seni oraya alalım canım.....evet balıklar güzel ama sen orada devam et bence.....

hüseyinim hani ne zamandır dalamıyorsundur, gözlerin şenlenmedimi onu söyle:cat:

Hüseyin kardeşim,
Sen Gürsel' i nereye, hangi siteye istersen al. Ama balıkları bu tarafa alalım, çok harika görünüyorlar.:mrgreen:

birde yakalanış anını görmeliydin yusuf hocam:cyclopsan tek kelime ^dehşetti^

Kirwem bunları bir de ızgarada tere yağı ile pişirdin mi:cat: vay vay

bakacaaz kirve:cat: mihri sabredemiyor ya:p güneşli bir gün beklemek zorunda

Yok be Hüseyin kardeşim,
Sen beni yanlış anladın. ben balıkların derdindeyim, gerisi latife.:)

boşver giden gitsin :p

helal olsun ne diyim:cyclopsan kazın bakalım kuyuyu kazın:salut: ama benden öyle kurtulmak yok.:cherry:

herkeşe iyi akşamlar,gürselim maşallahın var levreği kırmışsın yine,davet etmene hiç gerek yok zaten sevmiyorum levreği,hele de deniz levreği bööğh:queen:
cengizim abim tahmin ettim sevmediğini o yüzden kendimize göre tuttum:mrgreen: hani fazla tutunca bohçacı oluyormuşuz ya:queen:
dün akşam sitede problem vardı hiç giremedim,sizdede oldumu

evet abi bendede problemliydi

günaydın adana mt.nin güzide motorcuları.:p

evet sanırım sitenin server'ında bir sorun var.

abi adobe diyecektim, muzaffer fırsat vermemiş:queen:

Günaydın arkadaşlar :cat:

Bora kardeş, mod. görüş olmazsa "Adobe Reader" yüklesinler düzelir :mrgreen:

:cat: :cat: :cat:

Cumartesi belli olacak :bounce:

bence şimdiden belli arkadaşlar malesef sağanak yağışlı

herkeşe yi geceler,akşam güzeldi herkeşe gelen gelmeyene teşekkür ederim

hüseyinim hani ne zamandır dalamıyorsundur, gözlerin şenlenmedimi onu söyle:cat:

Valla sorma Gürselim....nerdeyse bir aydır giremiyorum denize...su çok bulanık..... içimde öyle bir özlem varki her hafta sonu heyecan içinde hava durumuna bakıyorum...şöyle bir 10-15 metreye inip içimdeki birikmişleri atmam lazım ama deniz kötü napim...aynı sebepten motorada binemiyorum.... .Bu arada coşkundan anladığım kadarı ile senin ilk levreğin olmuş bu.....nerdeyse filim çekecekmişsin hani..... sanırım gece sarılıp yatıyorsundur.....hadi bakalım tatlı su balıkcılığından deniz balıkcılığına geçişin güzel olmuş hayırlı olsun diyelim....bundan sonra seni tatlı suda görmiiiim ona göre...zipkinavi.com siteside şaka değil gir bir bak ...beğeneceğini tahmin ediyorum....yalnız orda çok havalanma bu yakaladığın balıkları adamlar küçük diye geri bırakıyorlar ....:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar