Yeni Yamaha Ybr 250

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen bide şimdi bak 10.400 ytl hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar bunların motoru satmaya niyeti yok:pr::cat:

mükemmel ama fiyatta mükemmel 10.400 TL:pr:

sen liste fiyatına bakma...cebine koy 8500'tl'yi bayiye git bak bakalım nasıl alıyorsun ybr'yi :) sanki ellerindeki ybr'leri satabiliyorlarmı..

sen liste fiyatına bakma...cebine koy 8500'tl'yi bayiye git bak bakalım nasıl alıyorsun ybr'yi :) sanki ellerindeki ybr'leri satabiliyorlarmı..

sağol öyle dediğin iyi oldu:cat::wiinkk::cat:8500e bırakırlar diyorsun haa yaza ehliyeti alayım alacağım bi ybr250:queen:

arkadaşlar bende almayı düşünüyom ybr 250.ama fiyatı çok yüksek.8000 TL civarına düşermi sizce? düşmezse cbf 250 ye bakıcam.

ellerindeki stoklar biter bitmez kaldırırlar bu motoru bence bu fiyata gitmez....

Neden bu kadar yüksek anlamadım gitti tamam yamaha kalitesi ama bir ybr125e bak birde 250ye.:(

slm arkadaşlar bana giwi markalı rüzgarlık lazım ikinci elde olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar

125 cc fark var ama dağlar kadar 7500 tl deseler ağzımı açarsam ama 10.400 çok abartılı hadi 8000 tl

birbirine benzeyen motorları niye çıkartırlar .....:silent:model olarak farklı olabilirdi.kaldı ki kymco motorlarına 100.000 km garanti veriyorsa türkiye şartlarında başka bir marka motora gerek kalmıyor...zannımca...:queen:

abi bunlarda soğutma yok lanet olsun yaw yağ soğutması koysaydı ne iyi olurdu ah ulan ah bunlara inat mehendis olacam o zaman görsünler

merak ediyorum normal bir kullanıcı yağ veya başka bir soğutmalı motosiklet farkını nasıl ayırt eder? örneğin sizin için yağ soğutmalı olsaydı nasıl olurdu,bunu size ne gibi bir faydası olurdu? tamamen meraktan ve öğrenme amacından soruyorum..teşekkür ederim.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
YBR'de beğenmediğim noktalar;
1-Göstergelerin şekli(Göstergenin tamamı,sadece kadranlı kısmı değil) CBF250de daha güzeldi. (Bişley diyemiycem)
2-Arka fren kampana (ST,Hyo ve Kawa'da disk. CBF'te de kampana. Ama hepsinin arasında disk konusunda kalite farkı var.)
3-Parça fiyatları (Yamaha parça fiyatları en uygun olan Japon'dur ülkemizde. Yamuluyorsam düzeltin.)

merhaba arkadaşlar 2010 da ybr 250 satışa sunulucakmı yardımcı olursanız sevinirim

Dostum öncelikle, üzerine binmeyen arkadaşların laflarına kulak asma. Ben makinamı satıyorum sebebi ne biliyormusun 4 silindir merakı. Ama şunuda biliyorum mum gibi arayacağım onu. Ben onla ne yollara çıktım akıllara zarar ne kmler yaptım neler neler Allah razı olsun hiç üzmedi yolda bırakmadı yağmur çamur güneş kem küm kurye değilim sevdalıyım ve kar hariç her şartta bindim. İnsanın garajında olması gereken makinalardan biri. Parça olayına hiç takılma, çünkü öyle bir derdi yok. Bana yağ ve bujiden başka bişi açmadı açmazda. Onla bunlada kıyaslama. Bu makina anlatılmaz yaşanır. Sevgiyle kal.

fiyat konusunda umutlanmayın aynı değerlerde seyredecek ybr 250 10 000tl

photo.php

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar