SKYGO SG100 2H (3 VALVE) Subap ayarı yardım!!

:pale:Motorumu yeni aldığımda motordan ses gelmiyordu birkaç gün sonra tamirciye gittim bakım yaptırdım ondan sonra motordan fazla ses gelmeye başladı...sorduğumda sibop ayarını biraz gevşettim dedi ayar oranını sorduğumda sen ne yapacaksın sorun çıkmaz diyor...ayara ben baktığımda şimdi 0,20 falan çıkıyo gerçek değeri ne acaba anlayan arkadaşlardan yardım lütfenn....:pale:

dostum 0o.05 sibob değerlerin... o.20 yapılınca sen gelmesi gayet normal.... benim gibi değerli bir ustanın elini öpmeli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
0.20 gerçekten çok fazla...en fazla 0.10 olmalıdır...

benim racer 200 benzin 0.06,,,eksoz 0.08

bu ayrı pendik merkez motorcu yaptı adam sübap ayarı yaparken filler çakısı bile kullanmadı eliyle kontrol ederek yaptı sonradan biz ölçtük 0,20 bu değer çıktı.....:farao:

bu ayrı pendik merkez motorcu yaptı adam sübap ayarı yaparken filler çakısı bile kullanmadı eliyle kontrol ederek yaptı sonradan biz ölçtük 0,20 bu değer çıktı.....:farao:

ben öyle adamöın ustalığından şüphe ederim... tanıyorum ustayım deyip te çakısız ayar yapan kişiyi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sentil çakısız ayar yapıp tutturan adam ustadır...
tutturamıyosa biseyden anladığı yoktur...
elimde biraz sermaye olsa iyi bi yere motor tamircisi açsam köseyi dönerim sanırım...böyle sözde ustaların yaptıklarını okuyorumda elime su bile dökemez sanırım...
getir ben cakısız ayar yapayım...:bounce:

elimde biraz sermaye olsa iyi bi yere motor tamircisi açsam köseyi dönerim sanırım...böyle sözde ustaların yaptıklarını okuyorumda elime su bile dökemez sanırım...

Sana dedim açalım bi dükkan.. Şimdi burda hava atma bana..:cat:

yürü be aslanım kim tutar seniii nede olsa kimin toprağısın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
yok mu ayarları bilen...:silent:

arkadaşlar yok mu bana yardım edecek birileri motora binemiyorum bu yüzden lütfennn yardımm....

kanka sen şmdi motorlarla adanaya gidelim orada yer döneriz dersin onun için gel tekirdağda sana köfte ısmarlayımm. yanın da da rakı.............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

kanka sen şmdi motorlarla adanaya gidelim orada yer döneriz dersin onun için gel tekirdağda sana köfte ısmarlayımm. yanın da da rakı.............

resimdende anlaşıldığı gibi biz aç insanlarız... rakı ve balık için her yere gideriz... bu seferlikte köfte için gidelim...

:cyclopsan:cyclopsan:pr::pr::silent::silent::salut::salut::salut::cherry::cherry::wiinkk::wiinkk::rendeer::rendeer::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce::farao::farao::cat::cat::cat::cat::pale::pale::pale::p:p:):):):):mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar