resım oldugunun farkındayız bazı sorularım olacak cevap verirsen sevinirim
yaş kac?okula gidiyor musun?motoru kım aldı?kac km bındın?max hızı kac?ehliyetın var mı?
ya iyiki motorları bi koyduk ya HEY ALLAH IM YA biri der dil falan biri der arki ne dmek biri der ayna yeminle bi anlam veremedim bu işe iyi veya kötü deyip geçin arkadaşlar yaw beni burda kötülemenize gerek yok biz orda emek vermişiz düştümüz duruma bak bi dayak yemedimiz kaldı yok canım olcek iş değil
nası yani ne yazarlarsa yazsınlar kardeş yani biz böle yaptık taktir arkadaşların yani yapcak bişi yok![]()
ya iyiki motorları bi koyduk ya HEY ALLAH IM YA biri der dil falan biri der arki ne dmek biri der ayna yeminle bi anlam veremedim bu işe iyi veya kötü deyip geçin arkadaşlar yaw beni burda kötülemenize gerek yok biz orda emek vermişiz düştümüz duruma bak bi dayak yemedimiz kaldı yok canım olcek iş değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
yaş 18 gidiyom liseye motoru babam aldı ehliyet yok kilometre bozuk hızı en fazla 100 yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
ya ben şunu merak ediyom burda hiç emege saygı yok resimleri komakla hatamı ettim anlamadım valla mahkemeyemi geldik siteyemi anlamadım
oncelikle o motoru kendın alsaydın o hale sokmazdın
aynasız bi binici herzaman gozumde katildir bazen bisiklete binince ayna mı taktırsam derken siz aynaları sokuyorsunuz
şimdi burda bize foto cektırmek için soktuk deme kimse yemez bunu biliyorum o motorların aynası kolay takılmıyor
ehliyetın yok ve max hızına 100 diyorsun hatalısın
bu site evet farklı cunku neden cogu kişi sevdiklerini dusunuyor bu kadar basit
benım karsıma su şekilde cıksaydın ornegın o motorda ayna olsa ve turkceyı guzel kullansaydın ve ukela ukela konusmasaydın sitede kabul gorurdun
bu sitede ehliyetı olmayan cok benım uyeliğim 2007 kurban bayramında aldım ehliyetı fakat kimse bana sana davrandıkları gibi davranmadı
suclusun hatalısın bunu kaul etmek bi erdemdir
emin ol aramızda yas farkı en fazla 2 senın durumunda bende vardım gencsın heyecanlısın kanın kaynıyor hız yapmak motorla akrobasik hareketler yapmak sana zevk ve heyecan verıyor bunu biliyorum bende yasadım aynılarını motorla ve arabayla buyuk kazalarım oldu ama motorda kask arabada emniyet kemeri vardı anlatmak istedigimi anlamıssındır umarım
bi zamanlar senın gibiydim actıgım topiklerden anlarsın cocukluk genclık heyecanı diyorum ya tek istegım sadece kendıne ve ailenden birine yada arkadaşlarına birşey olmadan akıllanırsın
hepsini gectım o tarz motorları sevmıyorum o yuzden istedıgın kadar guzelleştir gozume guzel gelmıyor o yuzden tarzını begenmedım
saygılar
ya ben şunu merak ediyom burda hiç emege saygı yok resimleri komakla hatamı ettim anlamadım valla mahkemeyemi geldik siteyemi anlamadım
ne yapalım yapcak bişi yok
bir kere bu motorları bilmiyosun aynası 5 dk almıyo sökmesi sadece çeviriyosun sökülüyo o kadar basit ayrıca burda ukala konaşan falan yok tmm siz haklısınız bişi demiyom ama ben bunları biliyom yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
hapiniz aynı babam gibi konuşmuşunuz haklısınız da ayrıca orda arkadaş diyo kendin lasan böle yapmazsın kendim alsam varya bu nolcak dahada yapardım hem bide diyo arkadaş orda türkçeyi güzel kullansaydın o bilmiyosa arkinin ne anlama geldini onun sorunu o arki demekte ne var anlamadım
hay arkiyede aynayada ya nerden geldim bu siteye arkadaş ya akıl alcak olsam size değil baba giderdim türkçe öğrencek olsam size değil öğretmene giderdim hay ALLAH IM YA tamam arkadaşlar resimleri kaldırıyom k.bakmayın buraya gelmekle hata yaptık
hay arkiyede aynayada ya nerden geldim bu siteye arkadaş ya akıl alcak olsam size değil baba giderdim türkçe öğrencek olsam size değil öğretmene giderdim hay ALLAH IM YA tamam arkadaşlar resimleri kaldırıyom k.bakmayın buraya gelmekle hata yaptık
foruma yazılanlara dikkat ettiyseniz genellikle emeğinize saygı gösterildiğini görürsünüz. tabi bir de bu sitenin ve üyelerinin hemen hemen çoğunun bir de misyonu var. bu misyon motosikleti kurallara uygun ve emiyetli kullanmak bununla beraber de motosikleti sevdirmek ve yaygınlaştırmak. ancak sizin koymuş olduğunuz fotoğraflarda o kadar çok aykırılık var ki ister istemez bunlar akla geldi ve yazıldı.
bir foruma üye olurken, yazarken ve dahi fotoğraf eklerken bunlara dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. ayrıca bu forumda kasksız, aynasız kim foto koysa eleştirilir. bu eleştirileri "dayak" olarak almayıp hassasiyetle yapılmış tavsiyeler olarak almanız bakış açınızı olumlu yöne çekecektir.