bunlarda bizim motorlar arkiler saygılar

http://www.ressim.net/show.php/401078_img0341a.jpg.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

arkiker bi dk atıyom pardon:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------

kardeş cup larnız güzelmiş yalnız diğer arkdasa söyle o demirleri çıkarsın:)yalnız birazdan alacağın yorumlara hazr ol bu site biraz farklı:)

nası yani ne yazarlarsa yazsınlar kardeş yani biz böle yaptık taktir arkadaşların yani yapcak bişi yok :)

arkadasım ok emek vermıssın ugrasmıssın ama renkler bırbırıne uyumsuz kırmızı-yeşil mavi-kırmızı ama suda varkı herkesın zevkı farklı :) yınede emege saygı

abi be kazaq yaptım minübüsün biri kavsak ihlali yaptı pat diye ççıktı onu kurtadrdım derken park halindeki megana vurdum dudağm patladı.motorun farı km göstergesi çamurluk sağ ön kol eğrildi

gecmiş olsun:rendeer:

güzel yapmışınız emeğinize saygı duymak gerek.ama o aynalar neden yok bi turlu anlayamıyorum .ben aynasız motor kullanamam hiç eksiklik hissetmiyonuz mu ya arkada neler oluyo falan diye.nasıl bi özgüven anlam veremiyorum.ama güzel olmuş dediğim gibi kazasız belasız inşallah

abi be kazaq yaptım minübüsün biri kavsak ihlali yaptı pat diye ççıktı onu kurtadrdım derken park halindeki megana vurdum dudağm patladı.motorun farı km göstergesi çamurluk sağ ön kol eğrildi

çok geçmiş olsun. ne yazık ki oluyor böyle kötü talihsizlikler. neyse sağlığında bir şey yoksa hepsi geçer. önemli olan sende kalıcı sakatlık olmaması.

böyle durumlarda biraz daha güvenlik lazım oluyor. fren lastikler kask eldiven dizlik mont filan.

ehliyete de dikkat etmek lazım. ehliyet yoksa ve polis işlem yaparsa bir sürü ceza işte.

neyse eğer sende bir şey yoksa yine iyi. gençlikten tecrübe olmuş. cbr 600 le çarpsaydın hızlı bir şekişde hem motor hem de sen daha fazla darbe alabilirdin hızlı giderken.

tekrar geçmiş olsun

hmm... tek renk yapsaydın, şöyle simli veya metalik bir renk... bence DAHA güzel olurudu... emeğe saygı:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

gecmiş olsun:rendeer:

güzel yapmışınız emeğinize saygı duymak gerek.ama o aynalar neden yok bi turlu anlayamıyorum .ben aynasız motor kullanamam hiç eksiklik hissetmiyonuz mu ya arkada neler oluyo falan diye.nasıl bi özgüven anlam veremiyorum.ama güzel olmuş dediğim gibi kazasız belasız inşallah

zaten çin malı cuplarda feci titreşim olduğu için (bisan lifan hariç) aynalar göstermiyor :queen::queen::queen:

hmm... tek renk yapsaydın, şöyle simli veya metalik bir renk... bence DAHA güzel olurudu... emeğe saygı:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

zaten çin malı cuplarda feci titreşim olduğu için (bisan lifan hariç) aynalar göstermiyor :queen::queen::queen:

göstermez olur mu zamanla alışıyorsun mesela benim gözler cine 5 in şifresini bile çözer olmuştu zamanında:p

motosikletlerinizi görsel olarak kendi zevkinize uygun hale getirme çabalarınız ve emeğinize saygı duyuyorum. ancak motosikletlerinizde ayna olmaması ve kask kullanmamanız hem sizin için hem başkaları için tehlikeli. motosiklet kullanmak ile motosiklet kültürü almış olmak farklıdır.

renk uyumu hoşuma gitmedi... am azevk meselesi... en azından emek sarfedilmiş... emeğe saygı....

İlk başta aynalar yok!!! şu aynaları neden söküyorsunuz?? kafanızda kask nerede?? Yaptığınız ne olursa olsun burada saygı görmek için korumalarınızı ve aynalarınızı takın, sonra gelin bizde taktir edelim sevgili kardeşlerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar