- Konu Yazar
umarım hoşunuza gider elimizden geleni yaptık

kardeş cup larnız güzelmiş yalnız diğer arkdasa söyle o demirleri çıkarsınyalnız birazdan alacağın yorumlara hazr ol bu site biraz farklı
![]()
Enes naber. nasıl gidiyor moto var mı bir hızlanma
abi be kazaq yaptım minübüsün biri kavsak ihlali yaptı pat diye ççıktı onu kurtadrdım derken park halindeki megana vurdum dudağm patladı.motorun farı km göstergesi çamurluk sağ ön kol eğrildi
abi be kazaq yaptım minübüsün biri kavsak ihlali yaptı pat diye ççıktı onu kurtadrdım derken park halindeki megana vurdum dudağm patladı.motorun farı km göstergesi çamurluk sağ ön kol eğrildi
gecmiş olsun:rendeer:
güzel yapmışınız emeğinize saygı duymak gerek.ama o aynalar neden yok bi turlu anlayamıyorum .ben aynasız motor kullanamam hiç eksiklik hissetmiyonuz mu ya arkada neler oluyo falan diye.nasıl bi özgüven anlam veremiyorum.ama güzel olmuş dediğim gibi kazasız belasız inşallah
hmm... tek renk yapsaydın, şöyle simli veya metalik bir renk... bence DAHA güzel olurudu... emeğe saygı:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------
zaten çin malı cuplarda feci titreşim olduğu için (bisan lifan hariç) aynalar göstermiyor :queen::queen::queen: