bunlarda bizim motorlar arkiler saygılar

kask var zaten orda resimde vardır motorda asılıdır aynaları hoş gözüksün diye söktük yani fotoları çekerken nomalde var ayna zaten ama foto çekerken söktük yani aynamızda vardır kaskımızda çünkü önce can güvenli:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

yorumlarınız için tşk ederim ama işte burda öle boyalar yokki metalik simli falan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ouww ayna yok renk ler uymamıs ve buyuk ihtimal kasksız biniyosunuz kökten bağlarlar motoru.... can ve sağlık önemli tabiki ama bu stede önce motor sonra sen yorum olırsın arkadaş....

kask var zaten orda resimde vardır motorda asılıdır aynaları hoş gözüksün diye söktük yani fotoları çekerken nomalde var ayna zaten ama foto çekerken söktük yani aynamızda vardır kaskımızda çünkü önce can güvenli:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

yorumlarınız için tşk ederim ama işte burda öle boyalar yokki metalik simli falan

hacım ayna konusunda yalan söylemiyorsun değil mi:queen: karlı yere gittiğinizde foto için mi aynaları söktünüz:cherry:

e yani kardeş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

ouww ayna yok renk ler uymamıs ve buyuk ihtimal kasksız biniyosunuz kökten bağlarlar motoru.... can ve sağlık önemli tabiki ama bu stede önce motor sonra sen yorum olırsın arkadaş....

biz bu kadar yaptık kardeş napalım yani

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

birsey dikkatimi cektite hangi yeni uye olursa olsun fotoğraflarında hep aynaları söküp foto cekiyolar.....

arkadaşım eline sağlık uğrasmıssın el emegi gibisi yok ama garip geldi yani ..

aynı sizin gibi bi kardeşim vardı aynı motorlar aynı stil bu yaz kaza yaptı ve öldü

2 gun once aynı motorla cok sevdigim bi kardeşimde kaza yaptı cene kırık bacak kac yerden kırık bizim burda duzeltemediler konya tıpa attılar

tek diyecegım sizin inş boyle haberlerinizi almayız

aynı sizin gibi bi kardeşim vardı aynı motorlar aynı stil bu yaz kaza yaptı ve öldü

2 gun once aynı motorla cok sevdigim bi kardeşimde kaza yaptı cene kırık bacak kac yerden kırık bizim burda duzeltemediler konya tıpa attılar

tek diyecegım sizin inş boyle haberlerinizi almayız

amin kardeşim amin ALLAH herkezi korusun ama biz ömlemimizi inanın alıyoruz bizimde burda sevdiklerimiz çok öle oldu herşeyin farkındayız bu sadece bi resim yani

amin kardeşim amin ALLAH herkezi korusun ama biz ömlemimizi inanın alıyoruz bizimde burda sevdiklerimiz çok öle oldu herşeyin farkındayız bu sadece bi resim yani

resım oldugunun farkındayız bazı sorularım olacak cevap verirsen sevinirim
yaş kac?okula gidiyor musun?motoru kım aldı?kac km bındın?max hızı kac?ehliyetın var mı?

Motosikletlerin aynaları marifetmiş gibi sökük, renkler uyumsuz..
Yorum istemişsin, yazdım.

Ayrıca arkiler de kim oluyor?

herkes merak etmış ben yazayım

arkadaşlar yanı ark kısaltması liselerde ise yenı terım bulmak marifet oldugu için arki arkadaş manasına geliyor arkiler cogul yanı arkadaşlar demek:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Etmeyin arkadaşım.... Bak lisede okuyormuşsun.... Sen etme kimseye de ettirme... :cat:

Yakında anneye anki- babaya da babki derlerse hiç şaşırmam... :pr::pr:

Konu hakkında hiç yorum yapmayacağım... Mopetlerinizi beğenmedim... Motosiklet diyemiyorum çünkü o özelliği taşımıyorlar gözümde.... Kusura bakmayın... Dost acı söyler...

Etmeyin arkadaşım.... Bak lisede okuyormuşsun.... Sen etme kimseye de ettirme... :cat:

Yakında anneye anki- babaya da babki derlerse hiç şaşırmam... :pr::pr:

Konu hakkında hiç yorum yapmayacağım... Mopetlerinizi beğenmedim... Motosiklet diyemiyorum çünkü o özelliği taşımıyorlar gözümde.... Kusura bakmayın... Dost acı söyler...

:queen::queen::queen::queen::queen:abi ya gece gece guldurdun benı anki babki:queen::queen::queen:

Nedense aynalar sadece fotoğraf çekmek amacıyla sökülüyor, sonra da hemmen yerlerine takılıyor..Çok mu kolay bu aynaları söküp takmak, ya da çok mu zevkli ya da hiç üşengeç değiliz mi?

Karamanoğlu Mehmet Bey'i rahmetle anıyor, kemiklerinin sızladığını hissediyorum...

draggy;

şimdi sen yazmışsın ama... kimisi üşenipte tıklamaz,tıklasada okumaz...
ben en azından kısa bir alıntı yapayım izninle...

"Şimden gerü hiç gimesne divanda, dergahda, bergahda ve dahı her yerde Türk dilinden özge söz söylemeye." 13 Mayıs 1277

:cat: :cat: :cat:

kardesim cok güzel olmus bence herkesın kendı gorusu benım de ufak bı cup um var ama sade yı daha cok sevıyorum bence öyle daha yakısıklı oluyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar