İşte şaşırdığım konu da bu ya. Nasıl olur da rağbet olmaz bu fiyatlara. Hayatlarından GT650 görmemiş insanlar motor hakkında atıp tutuyor ve bunları baz alana birçok motosiklet alıcısı doğrudan almaktan vazgeçiyor.
Kim ne derse desin GT650 kendi sınıfındaki rakipleri ile her yönü ile yarışabilecek kalitede bir motor. Tabii ki FZ6 ve GSR 600 ün bir adım önde olduğunu kabul ediyorum ama rakipleri 12 bin TL den aşağıya satılmazken GT 650 nin 6000 TL ye satılması ve hala rağbet görmüyor olması mantıksızlık ötesi.
Tek söyleyebileceğim şey bu tarz motosiklet almayı düşünenlerin GT 650 i yakından görüp incelemesi hatta mümkünse kullanması. Öyle orda burda sallayanların lafı ile motosiklet piyasası belirlemek çok saçma.
Son olarak küçük motorlu modellere şöyle bir göz gezdirdim. YBR 250 6-7 bin TL, CBF 250 5-6 bin TL, Ninja 250 7-8 bin TL civarına satılıyor. Bu fiyatlardan sonra GT 650 nin fiyatı cidden şaka gibi. Bir önceki motosikletim olan CBF 250 ile GT 650 yi karşılaştıramam bile çünkü Comete büyük haksızlık etmiş olurum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------
Gerçi bir yandan da neden bu kadar şaşırıyorum ki diyorum kendime.
Broadway ve Şahin'i bu kadar çok tutan memleketim insanından daha ne beklenebilir ki