Herkese selam:
Öncelikle şu zincir konusuna değinmek istiyorum. Motosikletime gayet iyi bakıyorum bakımlarını akasatmıyorum. Hiçbir zincir 200km de yağsız bile olsa uzamaz. Denendi onaylandı.
Hadi ben hatalıydım bakmadım diyelim. Yolda zinciri gerdik yağladık( bu işlem sanayide ustalar taraından yapılmıştır fotoğraını da gönderebilirm isterseniz)
200km sonra gene uzadı.
Şu an motorumda 35 tl lik kanuni seyhan zincir bulunmaktadır. 10.000 km nin üzerine çıktım şu ana kadar gerdirme yapılmadı. Zinciri bilenler bilir oring falan da bulunmaz zincirde.
Ben şuna inanıyorum eğer motosikletinize en kötü lastikleri bile taksanız en iyisinden %20 kötü olacağına inanıyorum. Hele bu kuru zemin ise arada pek de fark yok 250cc bir motor için.
Motoru parçalamadığınız sürece motor pati yapmakta bile zorlanıyor.
Kawasaki R 6 f de denenmiştir ve alet hiç zorlanmadan asfaltta pati çekiyor.
Lastikler metzeller. Artık lastik mi kötüdür alette mi bir hata var bilinmez!
Bu motor hala 250 cc nin kralı. Bu motorun servisi de hala alemin en kötüsü.
Şu yeni honda 250 cc yi gördüm şase harika görünüyo test etmek için sabırsızlanıyorum. fiyat 13000.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
Herkese selam:
Öncelikle şu zincir konusuna değinmek istiyorum. Motosikletime gayet iyi bakıyorum bakımlarını akasatmıyorum. Hiçbir zincir 200km de yağsız bile olsa uzamaz. Denendi onaylandı.
Hadi ben hatalıydım bakmadım diyelim. Yolda zinciri gerdik yağladık( bu işlem sanayide ustalar taraından yapılmıştır fotoğraını da gönderebilirm isterseniz)
200km sonra gene uzadı.
Şu an motorumda 35 tl lik kanuni seyhan zincir bulunmaktadır. 10.000 km nin üzerine çıktım şu ana kadar gerdirme yapılmadı. Zinciri bilenler bilir oring falan da bulunmaz zincirde.
Ben şuna inanıyorum eğer motosikletinize en kötü lastikleri bile taksanız en iyisinden %20 kötü olacağına inanıyorum. Hele bu kuru zemin ise arada pek de fark yok 250cc bir motor için.
Motoru parçalamadığınız sürece motor pati yapmakta bile zorlanıyor.
Kawasaki R 6 f de denenmiştir ve alet hiç zorlanmadan asfaltta pati çekiyor.
Lastikler metzeller. Artık lastik mi kötüdür alette mi bir hata var bilinmez!
Bu motor hala 250 cc nin kralı. Bu motorun servisi de hala alemin en kötüsü.
Şu yeni honda 250 cc yi gördüm şase harika görünüyo test etmek için sabırsızlanıyorum. fiyat 13000.
http://teoman48.wordpress.com/