Teoman hocam teşekkür ederim... sayfanıda inceledim yaptığın kaza ilginç ve bir okadar ders alınacak nitelikte en çokta dikkatimi çeken konu dediğiniz söz... eğer motora biniyorsanız %80 düşeceksiniz oldubu yüzden koruma hakikaten çok önemli yollara kesinlikle güvenmemek gerekli...
Genele bütün kullanıcılara birkaç soru soracağım.
1. Tekerleri yani lastikleri kimse beğenmiyor hangi lastik beğenilmiyor hangisini önerirsiniz? Üzerinde sanırım shinko var...
2. Amortisörleri ile ilgili yenilerde çeşiltli düzenlemeler ve düzeltmeler yapılmış 2009 ve 2010 modeller için doğru mu? bilginiz varmı?
3. Zincir neden biter? Zincir kullanım ömrü nedir? Bizim fabrikadaki bakımcı arkadaşlara sorduğumda sağlam bir zincirin aldığı yola göre bir hesabının olması gerekmez mi? Fabrikada kullanılan zincirler gibi zincir yaptırmak eğer koparsa sanırım daha mantıklı olacak bu konu hakkında detaylı bilgi alıp hepinizle paylaşacağım...
4. Zincir germe işi nasıl yapılır? ne gibi aparatlara ihtiyacımız var?
Herkese selamlar
Arkadaşlar tank pad, ve pantolon ihtiyacım var hangi marka model önerirsiniz? Birde kullandığınız ve oldukça begendiğiniz kask modellerini söyleyebilirmisiniz.
Teşekkürler
Ben tank pad olarak şunları beğendim ama bizim aletlere olurmu bunlar?
motor şimdi geldi... garaja indirdim oldukça zorlandım hiç bukadar tahmin etmiyordum araba gibi hatta arabadan daha zor ve berbat bir manevra kabiliyeti varyaw kısa mesafeden döndürmek ölüm gibi geldi... bu arada motorda benzin yok ibre yanıp sönüyor kaç km daha gider ortalama şlehir içi? benzinlikte bana 4-5 km mesafede en iyisi sanırım gidip 1-2 litre benzin almak ama onuda vermiyorlar diye biliyorum :=)
Dostum kasko hakkında da bilgi verebilir misin ? Nedir, nasıl yaptırılır hiç bilgim yok açıkcası. Anladığım kadarıyla aylık taksitler halinde yıllık 1000 ytl civarı yaptırılabiliyor sanırım ?
demek istedigim şu aslında ben motoru sıfır alırken yapılan trfik sigortası 48 yada 52 tl gib bişeydi .07.30.2008 tarihinde başak groupamadan yapılmıştı.bu sene yeniledigimde yapıkrediden yaptırdıgım sigorta 3 günlük gecikme sürpirimi ile83.25 tuttu.bende şaşırmıştım neden bukadar fazla çıktı diyehiç kaza falanda yapmamıştım. eskisi ile yenisini karşılaştırdıgımda araç başına maddi hasar 10. ken 15 kaza başına maddi hasar 20 ken 30 milyar olmuştu.teminat farkı derken bunu kastetmiştim.teminatların yükseltilmesini ben istemedim.demekki sigotacılar teminatları yüksek tutup odeyecegim tutarın yüksek çıkmasını istemiş olabilirler.:cat:
dostum sen şimdi tam olarak ne aldın anlamadimki?hyosung mu yoksa s&t kanunimi?
abi naber nasılsın:rendeer::rendeer: abi kaç kmyi buldun senden foto bekliyoruz...:cat:
selam dostum.bu aralar biraz sıkıntılı günler geçiriyorum.işlerimiz çok kötü gitti bu sene mal sahibide dukkanı satmış işyerini taşıyıcagız dukkan bulamıyoruz.taşısanda ayrı bir dert 4-5 ay ölü sezon boş boş yatacak dukkan.o yüzden motorlada pek iligilenemiyorum.bir ara resim cekmistim 28 bin km de ama nereye attım valla hatırlamıyorum.bulursam atarım buraya.sen neyaptın yag işini?:cat:
arkadaşlar gt 250 r kullandım ama son hız ivmelenme falan test edemedim açıkcası bir ara çok kafama takmış araştırmıştım hatta burda bile sordum şimdi bir yorum gördüm siz ne diyorsunuz?
otopsici Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu forumlarda gördüğüm yalancılığı başka hiç bir forumda görmedim adam bilmem ne motoruyla bilmem kaç kişiyle bilmem ne kadar hız yapmış
yalan küllüyen yalan
hyosung gt 250 kullanmış biriyim birden fazla makinede denedim hyosung 250 140 km surati görene kadar canı çıkıyor yokuş aşağı rüzgarsız yolda anca 150 görüyor o yüzden ben 170 - 180 yaptım diyen yalancılara kesinlikle inanmayın
girin sahibinden.com'a hyo 250 satanların tamamı işte motor güzel ama başka model alacam diye satıyorlar
hatta girin van'ın erciş ilçesinde satan biri var arayın sorun niye satıyor diye ben size söyliyim niye sattığını bir mz 251 yarışında mz bunu tokatladı diye satıyor
sonra bu forumda yanlış bilgilendirme had safhada arkadaşlar
bir motorun beygir gücü o motorun hızını belirlemez gidip choper motorlara bakın 180 beygir olanı var ama motorun son gazda yapabildiği en yüksek sürat 120 neden çünkü şanzıman ona göre ayarlı ama bir suzuki gsx1000 r 170 beygir ama 300 yapıyo bundan dolayı motorları kıyaslarken asla ve asla beygirine göre kıyaslamıyacaksınız arkadaşlar motor beygirinin bir önemi yok önemli olan bu motor tekere ne kadar tork veriyor
ve burda kesinlikle diyorum hyosung 250 asla ve asla mz in tırnağı olamaz