allah kabul etsin arkadaşlar:rendeer:
Bu arada;
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi: Konu dışı mesajlar silinmiştir.Tekrarı halinde yaptırım uygulanacaktır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
Şikayetleriniz için tıklayın
allah kabul etsin arkadaşlar:rendeer:
Allah kabul etsin arkadaşlar.... Güzel bişey olmuş... Sabahın o vaktinde arkadaşlarla buluşmak ayrı bir keyiftir.... :rendeer::rendeer:
kahvaltıya cübbeli ahmet hocayıda çağırdım :cat:
eskiden de hacivatla karagöz oynatılırmış...
ehli kitap varken hadis-i ehl çağırmak da ne oluyor acep?
oysa hadislerden din öğrenilmez, din kendini tamamlamış bir şekildedir ve Allah hiçkimseyi kulla arasına almaz. yani İslamiyette ruhban sınıfı yoktur...
Ama belli mi olur, belki oraya gelip kişi başına " ellişer ellişer alın" deyip kitap ve kaset satmaya kalkışabilir....
Allah için doğruyu söylemeli...
oysa hadislerden din öğrenilmez, din kendini tamamlamış bir şekildedir ve Allah hiçkimseyi kulla arasına almaz. yani İslamiyette ruhban sınıfı yoktur...
Ama belli mi olur, belki oraya gelip kişi başına " ellişer ellişer alın" deyip kitap ve kaset satmaya kalkışabilir....
Allah kabul etsin bende gelmeyi çok isterdim inşaallah bidahaki sefer katılırım denk gelirsem. bu arada namlı kapalımıydı ya güllüoğlunda kahvaltı yapmışsınız..... namlı dururken orda ahhhhh ahh
emincim birdahaki buluşmaya bende eşlik etmek isterim..
emincim birdahaki buluşmaya bende eşlik etmek isterim..
Anladık bilader kıldınız namazınızı..Anladık..Allah kabul etsin, yeter artık..
geyik yapıyoruz hemşerim söyle modlara kapatsınlar o zaman :mrgreen:
geyik yapıyoruz hemşerim söyle modlara kapatsınlar o zaman :mrgreen:
sen yoğunsun gelemezsin sabahın köründe...![]()
sistem bizden olsaydı gelmeyenleri banlatırdımSistemde bizden yana diyorsun yani..heh..
tmm istedim o zaman oldumu şimdi? mutlu oldunmu? gözün aydın sevin gayrı :cherry: (şükriye tutkun, tavsiye ederim) :cat:Hacı abi bunu sen istiycen yönetimden...:cat:
Emin neden üsteliyorsun hacı Allah kabul etsin dedik...Müftümü olcan...
senin samimiyetinden şüphemiz olmadı asla kuzencim yav din düşmanı lanse etme bizi...:cat:
bu arada cbf için arayan arkadaşın yanlış zamanda aradı yav...pek ilgilenemedim...özelden atıverde nosunu arayım şu çocuğu yardımcı olayım...
Neyse daha yazmiyim buraya..Bekledim bekledim yazmayayım diye ama 2. mesajımda oldum zaten..
Mutluluklar..
he yav sorma müftü olup diyanet spor lisansıyla yarışıcamvurun şu mendebura acımayın
abi söylerim arar yine seni sağol :cat:
: