Pazar Sultanahmet de sabah namazı ve kahvaltı...

Etkinliğe katılabilecekmisin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah kabul etsin arkadaşlar.... Güzel bişey olmuş... Sabahın o vaktinde arkadaşlarla buluşmak ayrı bir keyiftir.... :rendeer::rendeer:

Bu arada;
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu dışı mesajlar silinmiştir.Tekrarı halinde yaptırım uygulanacaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Tekrarlamakta yarar var.
Aslında yazılacak , çizilecek çok şey var.
Lakin kural kuraldır.

Mersin İl Temsilcisi
kahvaltıya cübbeli ahmet hocayıda çağırdım :cat:

eskiden de hacivatla karagöz oynatılırmış...
ehli kitap varken hadis-i ehl çağırmak da ne oluyor acep?

oysa hadislerden din öğrenilmez, din kendini tamamlamış bir şekildedir ve Allah hiçkimseyi kulla arasına almaz. yani İslamiyette ruhban sınıfı yoktur...

Ama belli mi olur, belki oraya gelip kişi başına " ellişer ellişer alın" deyip kitap ve kaset satmaya kalkışabilir....

Allah için doğruyu söylemeli...

oysa hadislerden din öğrenilmez, din kendini tamamlamış bir şekildedir ve Allah hiçkimseyi kulla arasına almaz. yani İslamiyette ruhban sınıfı yoktur...

Ama belli mi olur, belki oraya gelip kişi başına " ellişer ellişer alın" deyip kitap ve kaset satmaya kalkışabilir....

ulema doluymuş sitemizde haberimiz yokmuş.

bilen bilmeyen konuşmasa pek isabetli olacak.

mes'ele tartışma götürür türden değil.

Arkadaşlar dolduruşa gelmeyelim:farao:

MFM

Allah kabul etsin bende gelmeyi çok isterdim inşaallah bidahaki sefer katılırım denk gelirsem. bu arada namlı kapalımıydı ya güllüoğlunda kahvaltı yapmışsınız..... namlı dururken orda ahhhhh ahh

iyi güzel diyosunda abi hadisleri ayetleri ben kendimmi yorumlayayım ayvayı yedim o zaman :mrgreen:

Allah kabul etsin bende gelmeyi çok isterdim inşaallah bidahaki sefer katılırım denk gelirsem. bu arada namlı kapalımıydı ya güllüoğlunda kahvaltı yapmışsınız..... namlı dururken orda ahhhhh ahh

namlı hakkında hoş olmayan şeyler duyduk o yüzden riske girmek istemedik :farao:

emincim birdahaki buluşmaya bende eşlik etmek isterim..

tmm kardeşim inşAllah :wiinkk:

Anladık bilader kıldınız namazınızı..Anladık..Allah kabul etsin, yeter artık..

sen yoğunsun gelemezsin sabahın köründe...:p

yoğun moğun bak vatandaş maneviyatdan haz almış belki doğru yola gelecek ya sen? bide soyumuz tükeniyo diye debelenir durursun :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

Sistemde bizden yana diyorsun yani..heh..
sistem bizden olsaydı gelmeyenleri banlatırdım :p
Hacı abi bunu sen istiycen yönetimden...:cat:
tmm istedim o zaman oldumu şimdi? mutlu oldunmu? gözün aydın sevin gayrı :cherry: (şükriye tutkun, tavsiye ederim) :cat:

Emin neden üsteliyorsun hacı Allah kabul etsin dedik...Müftümü olcan...:p

senin samimiyetinden şüphemiz olmadı asla kuzencim yav din düşmanı lanse etme bizi...:cat:

bu arada cbf için arayan arkadaşın yanlış zamanda aradı yav...pek ilgilenemedim...özelden atıverde nosunu arayım şu çocuğu yardımcı olayım...

Neyse daha yazmiyim buraya..Bekledim bekledim yazmayayım diye ama 2. mesajımda oldum zaten..

Mutluluklar..

Emin neden üsteliyorsun hacı Allah kabul etsin dedik...Müftümü olcan...:p

senin samimiyetinden şüphemiz olmadı asla kuzencim yav din düşmanı lanse etme bizi...:cat:

bu arada cbf için arayan arkadaşın yanlış zamanda aradı yav...pek ilgilenemedim...özelden atıverde nosunu arayım şu çocuğu yardımcı olayım...

he yav sorma müftü olup diyanet spor lisansıyla yarışıcam :p vurun şu mendebura acımayın :p abi söylerim arar yine seni sağol :cat:

Neyse daha yazmiyim buraya..Bekledim bekledim yazmayayım diye ama 2. mesajımda oldum zaten..

Mutluluklar..

ne oldun kardeşim anlamadım? amin cümlemize :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar