Honda Yamaha Suzuki Türkiye Sizi Kiniyorum

türkiye başlangıç motoru aaçığı var pek fazla model yok
bunlar güzel motorlar
aslında herkes şu distiribütörlere mail atsa belki etkisi olur ama pek etkisi olacağını sanmıyorum.. adamın oturmuş bi düzeni var zaten vardır bi zararı yada bildiği... yapacak bişey yok

Artık oturmuş düzen yok herkes dikenüstünde

Pasta büyüdüğü için farketmiyorlar ama bu seneki fuarda herşey cok daha farklı olacak ve bu yaz kıyasıya rekabet

Umarım bu sene bu modeller yada başka ara modeller fuarda olur.

+1992 tek laf fiyatlar uçuk Japon motorlarının çin mallarının fiyatlar iyi fakat onlardada yaşama şansın çok zor :) Topic harika işallah biiler yaplırrrrrr en azından HOnda Cıbırın 125 in fiyatı düşsün yaf:p

2 sene sonra bu konuyu tekrar hortlattım :p

mesala bayilere gidip türkiyeye gelmeyen modeller için istekte bulunsak getirirlermi yüksek talep olursa bence bir elin parmağını geçmiyecek kadar getirebilirler aslında :silent: özellikle şu xl125v ye talepte bulunalım lütfen :p

ben harbitürk e katılıyorum. bu büyük motor üreticeleri için motor birazda aşk olmalı sadece para kazanmak için olmamalı, nasıl çoğumuz parasal olarak en son hadde kadar kullanıyoruz. onlarda bunu görüp biraz felagat etmeli hepimiz bu yolu sevdalısıyız.

topic 2007 acılmış yıl şimdi 2010 varmı değişiklik ne ekonomıde ne vergıde nede oluşan şartlarda olumlu gelişme varmı yok modeller geldımı yok daha cok beklerız gelmezler gelselerde alan olmaz satılacak fıatlara bakar dururuz işte hesap ortada hondanın 250 cc lık şimdi tam hatırlayamadım ama vfr 13 bın tl fıatı var 125 lık gelmiş olsaydı 8 bın tl olacaktı alırmıydınız sanmıyorum bende almazdım

125'liklerin fiyatı 250'liklere cok yakın olacagı için getirmiyorlardır.
yoksa kim para kazanmak istemez...

750'lik gsx-r varken ne oldu 2 lira daha verip 1000 alırım diyen zihniyet yüzünden artık getirilmiyor turkiyeye.

Bu düşünceye kısmen katılıyorum. Türkiyede 250 cc açığı var ve 125 ccde de çeşitlilik az.
Birçoğumuz sadece sağlam olsun kafam ağrımasın diye 125-150 cc ybr cbf türü motosikletler alıyoruz.Onların da ne kadar sağlam olduğu göreceli.Özellikle bir tarza yönelenler ya çin malı cruiser, enduro, racing, tarzı alternatif modelleri kullanıyor, ya da commuter kullanarak duvardaki posterlerle avunuyor.Ben şanslı azınlıktayım ybrmin tarzını seviyorum. İstediğim başka motorlar da zaten bunun büyükleri olacak :D

Ancak 2006 yılının What bike motosiket kataloğundaki fiyatlara baktığımda bu düşük cc şekillli modellerin fiyatlarının yüksek ccli modellere yaklaştığını gördüm.
Türkiye gibi silindir hacmi ve güce göre ehliyet vermeyen bir yerde bu tarz motosikletler bence çok başarılı satış rakamlarına erişemez.

Ybr 250 mesela... Herkes çok beğeniyor arzuluyor ancak 9bin küsur fiyatıyla kimse almak istemiyor.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az önce Honda Türkiye'den telefon geldi,Cbf 125'in 2010'da piyasaya sunulması durumu yokmuş.:)

İnnova 125i kafama yatmıştı,benim için olağan bir haber,ama yeni motosiklet alacaklar adına üzüldüm.

Selamlar,

Bence her malın alıcısı bulunur. Örnek olarak benim motorumu vermek istiyorum. Hyosung GV 250 çinlilere göre çok daha pahalı olmasına rağmen baya iyi sattı. Bunda en büyük etken, 250 cc cruiserlarda Honda ve Yamahanın yukarıda arkadaşın resimlerini verdiği modellerinin Türkiye de satılmamasıdır. Ancak eski modellerden 2. el bulursan alıyorsun. Yoksa çoğu alıcı biraz daha fazla verip Honda/Yamaha almak ister.

Buradan sakın Honda ve Yamaha nın cruiserları Hyosung dan daha iyi anlamı çıkmasın. :) ABD li Cruiser.com sitesinde 250 cc hyosung, honda, yamaha, kymco ve suzuki nin karşılaştırılmalı testi var, 1. Hyosung. Bu test yüzünden ben hyosung aldım.

Son olarak şahsi görüşüm, bence 125 cc için 5-6 bin, 250 cc için 7-8000 verilmeyecek para değil. Firmalar sırf risk almamak için bu motorları getirmiyor.

hortlamış konu bari firmalara mail atılsın 5 sayfa var 10 sayfa oldunda mail atalım.

bazı arkadaşlar demişki bu na benzer birsürü topic vaçıldı hiç bir faydası olmadı bununda olmaz gibisinden kendi düşüncelerini yazmışlar.bu istinaden aklıma şu kıssa geldi (karınca birgün tası,tarağı toplamış yollara düşmüş .onun bu halini görenler!yolculukmu var diye sormuşlar.karıncada evet,yolculuk var.neriye gidiyorsun peki?!.kabeye,hacca gidiyorum demiş.bunun üzerine soruyo soranlar katıla katıla gülmeye başlamış...yahu sen ufacık bir karıncasın burdan kalkıp nasıl gidiceksin onca yolu?!.karıncanın cevabı dehşet vericidir.''gideceğim yere varamasamda,yolunda ölürüm''

yani hiçbirşey olmasada enazından boyun eğmediğimizi ve hiçbir şeyin farkında olmayan temsilde hata olmasın koyun olmadığımızın ısbatıdır.

Az önce Honda Türkiye'den telefon geldi,Cbf 125'in 2010'da piyasaya sunulması durumu yokmuş.:)

İnnova 125i kafama yatmıştı,benim için olağan bir haber,ama yeni motosiklet alacaklar adına üzüldüm.

Cbf 125 gelmiyormu:pr:

Allah dan innova 125i var piyasada ne diyeyim ben bu firmalara yazık ya

gördüğüm kadarıyla düşünce güzel haklı yönün var ama ses getirmez bence
birde şu var benim görüşüm honda yamaha suzuki olsun büyük markalar fiyat artışını kendileri yapmadı zamanında ötv artışını devlet baba yapmadımı?
bence kaliteli motosiklet üreticileride isterlerki satış yaparken fiyatım her kesime uysun ki daha çok satış yapıyım bence böyle isterler.
vs. vs. vs.

Yıllardır yasa geldi gelecek denen stajer ehliyet yasası gelirse bu modellerin bir çoğu ülkemizde satılır, alıcıda bulur.Avrupada millet bu motorları keyfinden almıyor yasal zorunluluklardan alıyor.Yoksa adamların benzin gibi bir problemide yok isteseler en kralına binerler, ama bizim ülkemizde cc nin düşük olması yakıttan büyük avantaj sağlayacağı için birde yasal sınırlandırmalarda gelirse bu tip motosikletler pazarda büyük pay alırlar gibime geliyor.

üzülme abi hepsinin çinli kopyası ülke sınırlarındayken 3.000'e motor almak varken adamlar neden eşşek yüküyle para versin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar