[Adana - MT]

ii aksam lar adana mt az önce iller arası mt ye baktım en çok görüntüleme ve en çok cevap yazılan bu grup muş:rendeer: ben sonradan geldim ama birbirinize baya sadık mış sınız anlasılan:cat: hep böyle devam etmeniz dileğiyle saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi kşamlar

halitcix biz normal hayatta da birbirimize sağdığız,sadece sanal ortamda değil

Oooooooo adana mt bu hafta sonu bekar gezelim olmuş....hani hanımlar ....hele sen kanki...safiye yengemsiz hayatta gitmezdin diye biliyordum...bundan sonra görüşürüz senle....

Bu arada A. zafer gürbüz kim arkadaşlar tanıyan varmı içinizde....( taş attım zaferime anlarsa )

Adana İl Temsilcisi
A. zafer gürbüz kim arkadaşlar tanıyan varmı içinizde....( taş attım zaferime anlarsa )

var,ben tanıyorum.kendisi muhterem bir arkadaşımız haa bir de sık sık vidası düşen bir motoru var diye hatırlıyorum.herhalde uzuuuuun bir süredir yurt dışında...:queen::queen::queen:

Oooooooo adana mt bu hafta sonu bekar gezelim olmuş....hani hanımlar ....hele sen kanki...safiye yengemsiz hayatta gitmezdin diye biliyordum...bundan sonra görüşürüz senle....

Bu arada A. zafer gürbüz kim arkadaşlar tanıyan varmı içinizde....( taş attım zaferime anlarsa )

Bu hafta sonu öyle oldu kanki, çocukların dershanesi engel oluyor, yoksa biliyorsun japonsuz gelmem :mrgreen:

var,ben tanıyorum.kendisi muhterem bir arkadaşımız haa bir de sık sık vidası düşen bir motoru var diye hatırlıyorum.herhalde uzuuuuun bir süredir yurt dışında...:queen::queen::queen:

Bora abi o zaman alalım yurt içerisine AZG arkadaşımızı....yurt dışı bozmasın onu....Bu arada beyefendinin cuma günkü toplantılarını hiç aksatmadığını duyduk ...adana mt deki AZG dostlarına duyrulur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------

Bu hafta sonu öyle oldu kanki, çocukların dershanesi engel oluyor, yoksa biliyorsun japonsuz gelmem :mrgreen:

Biliyorum kanki.....bi dahakine bende olurum inşallah....

hekese iyi akşamlar,millet yarın için megafonla çağrı yapmama gerek varmı yoksa herkes biliyormu,bilmeyenler bilenlerden öğrensin lütfen

Günaydın .................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar