Pazar Sultanahmet de sabah namazı ve kahvaltı...

Etkinliğe katılabilecekmisin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah namazı 06.50'de kılınıyor, sanırım 06.30 gibi orada olurum.

topicte gördüğüm kadarıla herkes aynı dili konusuyo, kimse zıt görüşlülükte yapmıyo tartışma kısır bi hal almıs bnce, dallandıra budaklandıra ana temadan uzaklasmıssınız. pazara ne kaldı surda saygı deger hocalarım imamlarım müezzinlerim, gelin namaz sonrası kahvaltıda dertleşelim yav, sanalda ne gerke var lafı uzatmaya:rendeer:

arkadaşlar erdem 860 arkadaşımız arabasıyla gelicek telefon numarası lazım olur diye yazıyorum gelmek isteyen ulaşsın kendisine 0535.814.37.86

Son düzenleme:
Sevgili Panda yazılarına cevap yazacaktım ama gerek kalmamış çoğu kişi sana kapak yapmış nasıl olsa .:mrgreen:

namaz sonrası kahvaltı nerede olacak ve kaç gibi olacak.nöbetten erken sıyrılabilirsem sizin o gül cemalinizi görmek isterim:)

namaz sonrası kahvaltı nerede olacak ve kaç gibi olacak.nöbetten erken sıyrılabilirsem sizin o gül cemalinizi görmek isterim:)

bizde seni özledik canım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------

o zaman yarın yazsın arkadaşlar namaz sonrası kahvaltı bi yerde buluşalım :)

ne o birader ? inanmayın arkadaşlar gülcemali'ni görecekmiş milletin derdi kahvaltı

benden demesi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

o zaman yarın yazsın arkadaşlar namaz sonrasıkahvaltı bi yerde buluşalım :)

namaz sonrası kehvaltıya sen o saatte kalkacan ve gidecen :bounce:

ne o birader ? inanmayın arkadaşlar gülcemali'ni görecekmiş milletin derdi kahvaltı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

olmazmı diyorsun :pale:
bakacaz len:mrgreen:

hava yağışlı gözüküyo fakat kısmetimiz mi diyelim niyelim bilmiyorum geçen namaz ımızdada yağmurluydu hava sınanıyoruz galiba :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 ----------

arkadaşlar gelmek isteyip vasıta sorunu olan motorum var ama yağmurda nasıl gidicem diye düşünen kardeşlerimiz için telefon numaram 0531 651 04 18

işyerimde 3 öğün yemek beleş zaten len:)

çay damacanaynan:p

işyerimde 3 öğün yemek beleş zaten len:)

çay damacanaynan:p

ben biliyodum zaten 3 öğün yemek beleş ve çay damacanayla diye o işe girdin sen :queen:

hacı çok uzaktasınya insan geçerken bi uğrar çaya yemeğe para almıyorum :mrgreen:

olmuyor böyle :bounce:

ya herkes imam olmuş la biriniz şu kahvaltıdan bahsedın kardeşimj bedavamı öyleyse ne yıyeceğiz kahvaltıda neler var caylar şirkettenmi kahvaltıyı hazırlayan u8sta kim bunlardan bahsedın kardeşlim:p:p

5,30 - 6,00 gibi sultanahmette cami girişinde bekliyor olucağız saygılar.

Motosikleti
Hornet
Ocak sonu İstanbuldayım..Bu sefer değil ama bi dahaki sefer gelicem Allah izin verirse:)
Allah Kabul etsin:rendeer:

Aynen bende katılabilirim belli ise saat.:cat:

bizde seni özledik canım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------

o zaman yarın yazsın arkadaşlar namaz sonrası kahvaltı bi yerde buluşalım :)

abiler namaz sonrasında beni arayın o zaman :wiinkk:

KATILIMCI LİSTESİ;

1-askon
2-BerKToprak
3-Birkannn
4-boşnak47
5-dalyan_
6-E-M-R-E
7-Generall
9-halis
10-hasanpinar0537
11-kelon
12-nahzuvay
13-ortadadogulu
14-salih425
15-selçuk sezer
16-style_77
17-ugur volkan
18-alkadras
19-deli mavili
20-dgknm
21-GSXRR
22-kartal032

listeye giremeyen banlı arkadaşımız erdem860 ve banlı saz arkadaşlarındanda bazıları teşrif edecekler :p he bide ben :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

son güncelleme !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar