kargaya yavrusu ducati mi görünürmüş ?
burjuva oyuncağı onlar. biz sine-i millet döndük 250 cc üstü mındardır.
halaybaşı mete olsun.
ah hellikten hellikten
su gelir mezarlıktan
oğlan yüzün sararmış
besbelli bekarlıktan
kargaya yavrusu ducati mi görünürmüş ?
burjuva oyuncağı onlar. biz sine-i millet döndük 250 cc üstü mındardır.
halaybaşı mete olsun.
ah hellikten hellikten
su gelir mezarlıktan
oğlan yüzün sararmış
besbelli bekarlıktan
Bi' tane de ben ekliyeyim; Benim için hayalden başka birşey değildir.
O değil de başlığı kınayanlara sormak istiyorum; gençler nerede yaşıyosunuz siz?
Yahu sanki hayatınızda hiç 'lan' duymamış, cümle içinde kullanmamış gibi, adamı hemen linç ettiniz. Kaldı ki arkadaş ducatiyi küçümseyen adamlara ironi şeklinde açmış zaten başlığı. Hayır normal hayatta üç kelimesinden biri küfür olan adamların olduğu bir ülkede yaşamıyoruz sanki.
Herşeyimiz terbiyeli, hepimiz karşımızdakiyle saygılı ve nazik konuşuyoruz, çok marjinal ve üst seviye insanlarız.. Aha 'lan' dedi terbiyesiz, saygısız adam, hemen linç edelim, aşağılayalım..
O değil de başlığı kınayanlara sormak istiyorum; gençler nerede yaşıyosunuz siz?
Yahu sanki hayatınızda hiç 'lan' duymamış, cümle içinde kullanmamış gibi, adamı hemen linç ettiniz. Kaldı ki arkadaş ducatiyi küçümseyen adamlara ironi şeklinde açmış zaten başlığı. Hayır normal hayatta üç kelimesinden biri küfür olan adamların olduğu bir ülkede yaşamıyoruz sanki.
Herşeyimiz terbiyeli, hepimiz karşımızdakiyle saygılı ve nazik konuşuyoruz, çok marjinal ve üst seviye insanlarız.. Aha 'lan' dedi terbiyesiz, saygısız adam, hemen linç edelim, aşağılayalım..
Ducati Tutkudur!
Ducati Sesi Güzel Olandır!
Ducati,gördüğünde durup bir daha baktığındır!
Ducati Gücün karanlık tarafındaki eğlencedir!
Ducati, model de olsa Ducati’dir. Her zaman.!
Ducati, “Japon”cuların modifiye ile sahip olduğu pek çok bileşeni “standart” sunduğu için “pahalı” olan bir markadır!
Ducati motorsiklet dünyasının ferrari'si olan marka. her motorsiklet severin rüyası.
SAYGILAR![]()
birbirine saygılı olmak için marjinal ve üst seviyeye gerek yok kardeş....
insan olan herkez birbirine doğaya ve hayvanlara sagılı olur olmalıdsırda...
evet belki kendi arkadaş smimiyet doğrultusunda birbirine bazı laflar davranışlar der ve yapa bilirsin ama böyle bir platformda ve tanımadığın birine bu uslup ta konuşamazsın.....
vay beee neymiş bu dukati. arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz. italyanlar ömürlük motor üretir ama hepsni toplasan japon zincirinin en zayıf halkası kawa kadar satamaz.