teşekkürler,yok yok motor sağlam çok şükür
Bro aldınmı motoru? :cat:
teşekkürler,yok yok motor sağlam çok şükür
Fiyat normalO civarda satııyor 2008 modeller...
Hayırlı olsn![]()
Hayırlı olsun Benimkini ben 4900 den koyar 4500 den aşşağı katiyen vermem Zaten daha 2500 km de :cat::rendeer:eyvallah saolasın:cat:
Hayırlı olsun Benimkini ben 4900 den koyar 4500 den aşşağı katiyen vermem Zaten daha 2500 km de :cat::rendeer:
Bro aldınmı motoru? :cat:
satışını aldım akşam motoru almaya gidiyorum kadıköye
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...fiyatı uygun bu motora binenleri şanslı görüyorum:cat:
ruhsatta eşşek kadar m.....a k....z adlı şahsa satışı noter tarafından yapılmıştır yazıyo,nterden satış sözleşmesi de var,borumu,vururum adamı
sevgili arkadaşlar motorumu teslim almış bulunmaktayım bu saat itibarıyla,bu güzel haberi motorcu kardeşlerimle paylaşmak istedim,Allah sizede nasip etsin
ayrıca foto eklemeyi bilmiyorum,albümüme atacağım,öğretirseniz atarım
hayırlı olsun güle güle kullan.
2 silindirin eksiğini nasıl unutacaksın bilmiyorum ama
4 silindirin sesine hayran herkes ben dahil. motorunun sesi nasıl güzel mi
kaç yaptı kaç:queen::queen:
ne işin var mt de git biraz motorla turla:cherry:motorun eksoz sesi chopper motorların eksoz sesine benziyo,daha denemedim ama cuma tatil,o zaman denerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
ayrıca teşekkürler,unuttum sevinçten valla
hah şöyle ya sonunda katılabildim aranıza be artık benim de cıbırım var selamlar kardeşlerim beni de aranıza kabul eder misinizaylardır peşinde olduğum 2008 model cıbırıma bugün itibariyle kavuştum sayılır. motor 2008 model 5000kmde kırmızı temiz bir motor 3750ye anlaştık sizce fiyat nasıl? ben şu an kütahyadayım sınavlar bitince memlekete gidip motorsikleti alacağım Allah nasip ederse ama cıbırı düşünmekten sınav mınav çalışamıyorum aklım hep orda eneeem kafayı yiyecem bi an önce bitse de gitsem daha 12 gün var
ya da hiç girmesem direk moturumun yanına mı gitsem yemişim sınavı
:cherry:
![]()