Honda Bu motor hakkında ne söyleyebilirsiniz?Erbabı buyursun!

Bence bulaşma Şef çok masraf çıkarabilir.Ve eski model olduğu için parça sıkıntısı yaşayabilirsin.....:cat:

eywallah korkut kardeşim. evet başka görüşü olan çinliden vageçtik, Honda da buraya kadar gelebildik ne yaparsın?

uğraşırım,herşeyini bilir sever gönül veririm dersen,bence değer..ama yok ben uğraşamam vs dersen bulaşma...vaktin ve paran varsa al,herşeyiyle senin olur...neticede klasikleşmiş honda...iyi düşün...

bencede model düşük fazla bulaşma bunlara her konudan zarara girebilirsin :) tabi en önemlisi senin düşüncen

şöyle bi alıcı gözüyle bakarsak, hiç içim atmadı sıkıntılı bi durum var sanki:silent:...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"sadece sibop sesı var.sıbop sesını yaptırırsam fıat 200 tl artar.. motoru kullanan gerek olmadıgını anlar ben tıtız oldugum ıcın yazıyorum farını degıstırırsem benzer farla 150 tl duserım beyınınıbaska beyınle degıstırırsem 150 tl duserım.300 tl toplamdada dusersem motor 1700 tl olur.orjınal beyın uzerınde takılı degıstırırsem 150 zatın beyınını takıcam "

diyen bir satıcıdan Reşat altını bile almam

Yani bazan komple motor almak bile tamir parça parasının yarısına geliyor dikkatli davran yoksa paranla rezil olursun tecrübelerle sabit

"sadece sibop sesı var.sıbop sesını yaptırırsam fıat 200 tl artar.. motoru kullanan gerek olmadıgını anlar ben tıtız oldugum ıcın yazıyorum farını degıstırırsem benzer farla 150 tl duserım beyınınıbaska beyınle degıstırırsem 150 tl duserım.300 tl toplamdada dusersem motor 1700 tl olur.orjınal beyın uzerınde takılı degıstırırsem 150 zatın beyınını takıcam "

bu ne ya şaka gibi adam sattıgı motorun üzerinde sanki aksesuar varda onları söküp takıyor. bu kafayla çok bekler satılması için.

eski model motosiklet alınır ama aldıgın kişi gözü gibi bakar ve o motosiklet zor bulunur ancak öyle.

bence işi sansa bırakma hondaya binecem derken anakonda olma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç düşünme!yani alma.

:cherry::cat::cat::cat:

arkadaşım bin pişman olursun motor su soğutmalı hiç bir şekilde toplayamazsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar