[KOCAELİ MT] GöLCüK DaĞLaRıNDa ViRaJLaRıN TaDı; 3 Motor 3 KiŞi =)

FOTOĞRAFLAR GÖZÜKMÜYORSA SAYFAYI YENİLEYİNİZ :)

Merhaba arkadaslar; Sabah bir uyandım hava mis gibi. Güneş yakıyor; sıcaklık 22 derece ! Hemen aLDım elime malzemeleri motoru temizledim. Ardından kız kardeşimi biraz site turu attırdım; Sonrasında Doğru GöLCüK :bounce: Bizimkilerin yanına :)

Temizlğin ardından Rolanti 2ooo devirde; motor ısınıyor ;

Sonra abi kardeş azcık turladık site cevresinde :)

Yakında Gİdecek Abisi gibi :)

Bi tur da ben atayım dedim :)

Ve yeter bu kadar Kardeş iLgisi; Şimdi de Gölcük yollarına düşelim; Serkan Beklemesin ; Hadi kardeş; Kaskımla eldivenlerimi getir :cherry:

SerKan'ların evinin altında hazırlık yapıp Metin ile bulusmaya gidiyoruz :)

Coktan buluştuk Metinle; yollara Vurduk kendimizi :)

Bu virajlardan geçeceğiz :)

Sonra Dağların arasında bir Köy Petrol Ofisinden Piyasada şu an cok zor bulunan Litresi 4 TL OLan Gazyağı aldık :queen:

Vee yine Değirmendere sahilinde geziyi bitirdik;
Son Pozu benim motorda Metin versin :)

NOT ; VİRAJLARDA KASKLARIMIZI ÇIKARDIK TAT ALALIM DİYE; FAKAT ŞEHİR YOLLARINDA HEP KAFAMIZDAYDILAR ; BOSUNA LAF SOKMASIN KİMSE :queen:

Son düzenleme:
evet guzel bı gezıydı ufaklık harıc tabııı :) beyler d.dereden donuste benım motor benı bayaaa sasırttı 100 gordummm :) 90 ı gecmeyen motorum 100 gordu :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------

3 kısıyız 3 motoruz 3 farklı tarzdayız :) cub chooper race :queen:

Evet, bu gün hava çok güzeldi. Bende İzmite gittim geldim. Karamürsel' de turladım. geziniz, güzergah çok güzel, umarım bir gün beraber bi şeyler yapmayı başarırız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------

3 kısıyız 3 motoruz 3 farklı tarzdayız :) cub chooper race :queen:

Bende gelseymişim birde + Commuter olacaktı desene :)

Bu arada Seyir esnasında Az kalsın Benim motor kadar bir KANGAL Arkadaş Serkan ile beni Parçalıyordu :queen:

Ahan da böyle bişeydi ;

@ ethem ;

Keske Forumu Takip edip sen de gelseydin :) Normalde hemen hergün bulusuyoruz :bounce:

Son düzenleme:
ethemm76 katılmanı ısterız tabıkı cako saka bı yana yakalasaydı nolurdu artık :queen: allah korudu yolda gelen arac ta ıyıkı yavastı yollar vırajlar superdı ama o kopegın oldu yerden bırdaha kesınlıkle yakınından bıle gecmem :queen:

Şu motorun önü nie öle..:silent:
img0793a.jpg

Şu motorun önü nie öle..:silent:
img0793a.jpg

resmı hareket halınde cektıgımızden dolayı olabılır belkı resmı cektıgım telefon çin malı olacak bu kadarcık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

Bu arada Seyir esnasında Az kalsın Benim motor kadar bir KANGAL Arkadaş Serkan ile beni Parçalıyordu :queen:

Ahan da böyle bişeydi ;

@ ethem ;

Keske Forumu Takip edip sen de gelseydin :) Normalde hemen hergün bulusuyoruz :bounce:

cako bu kadar varmıydı yaw :queen:

Harbiden öyle yahu; Serkan'ın motoru ne acaip cıkmıs fotoğrafta :queen::cherry:

o resımde yol cızgısıde yamulmus :) serkan senın motorda bısey yok merak etme :queen:

güzel bir gezi olmuş... bende güzel havadan yararlanarak hasta olmama ragmen mahallede bir tur attım.. annem çok sinirlendi... kafamdaki 2 tel saçıda yolacaktı az daha...

Bende fotolara bakarken kızıyodum ne güsel MT üyelerimiz kasklarını gezdiriyo die:cyclopsan... Sonra gördüm açıklamayı ama yinede...

Bu arada gezi süper olmuş bizlerde 4 gözle baharı bekliyoruz:salut:...

Kask Konusunda Yorum Kabul etmiyoruz ; Açıklaması fotoların altında mevcut !

manzara çok güzelmiş. yollar filan da öle. insanın canı çekiyor valla. burada ayazdan donuyoruz.

kask demişken; o imzanın üstünde o fotolar çok tezat :)

beyler yarin hava bugünki gibi olursa bir buluşalım tanışalım..
ben izmit civarında olucam..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Gölcük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar