- Konu Yazar
FOTOĞRAFLAR GÖZÜKMÜYORSA SAYFAYI YENİLEYİNİZ 
Merhaba arkadaslar; Sabah bir uyandım hava mis gibi. Güneş yakıyor; sıcaklık 22 derece ! Hemen aLDım elime malzemeleri motoru temizledim. Ardından kız kardeşimi biraz site turu attırdım; Sonrasında Doğru GöLCüK :bounce: Bizimkilerin yanına
Temizlğin ardından Rolanti 2ooo devirde; motor ısınıyor ;

Sonra abi kardeş azcık turladık site cevresinde

Yakında Gİdecek Abisi gibi

Bi tur da ben atayım dedim

Ve yeter bu kadar Kardeş iLgisi; Şimdi de Gölcük yollarına düşelim; Serkan Beklemesin ; Hadi kardeş; Kaskımla eldivenlerimi getir :cherry:

SerKan'ların evinin altında hazırlık yapıp Metin ile bulusmaya gidiyoruz

Coktan buluştuk Metinle; yollara Vurduk kendimizi

Bu virajlardan geçeceğiz

Sonra Dağların arasında bir Köy Petrol Ofisinden Piyasada şu an cok zor bulunan Litresi 4 TL OLan Gazyağı aldık :queen:

Vee yine Değirmendere sahilinde geziyi bitirdik;
Son Pozu benim motorda Metin versin

NOT ; VİRAJLARDA KASKLARIMIZI ÇIKARDIK TAT ALALIM DİYE; FAKAT ŞEHİR YOLLARINDA HEP KAFAMIZDAYDILAR ; BOSUNA LAF SOKMASIN KİMSE :queen:
Merhaba arkadaslar; Sabah bir uyandım hava mis gibi. Güneş yakıyor; sıcaklık 22 derece ! Hemen aLDım elime malzemeleri motoru temizledim. Ardından kız kardeşimi biraz site turu attırdım; Sonrasında Doğru GöLCüK :bounce: Bizimkilerin yanına
Temizlğin ardından Rolanti 2ooo devirde; motor ısınıyor ;

Sonra abi kardeş azcık turladık site cevresinde

Yakında Gİdecek Abisi gibi

Bi tur da ben atayım dedim

Ve yeter bu kadar Kardeş iLgisi; Şimdi de Gölcük yollarına düşelim; Serkan Beklemesin ; Hadi kardeş; Kaskımla eldivenlerimi getir :cherry:

SerKan'ların evinin altında hazırlık yapıp Metin ile bulusmaya gidiyoruz

Coktan buluştuk Metinle; yollara Vurduk kendimizi

Bu virajlardan geçeceğiz

Sonra Dağların arasında bir Köy Petrol Ofisinden Piyasada şu an cok zor bulunan Litresi 4 TL OLan Gazyağı aldık :queen:

Vee yine Değirmendere sahilinde geziyi bitirdik;
Son Pozu benim motorda Metin versin

NOT ; VİRAJLARDA KASKLARIMIZI ÇIKARDIK TAT ALALIM DİYE; FAKAT ŞEHİR YOLLARINDA HEP KAFAMIZDAYDILAR ; BOSUNA LAF SOKMASIN KİMSE :queen:
Son düzenleme: