ben 3 hafta bınmedim tek marşla calıstı ben bile sasırdım :queen:
arkadaşlar ben bugün yağ değiştirmeye karar verdim castrol koycaktım bulamadım ya satmıyoruz dediler yada kalmadır: bende valvoline 10/40w yağ koydum sizce yanlışmı yaptım?
arkadaşlar bi cevap bekliyorum lütfen...
cevap veren yokmu_?slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_?
Diskin balatasına degıstırırken hergangı bır ayar yapıyormuyuz, bu konularda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
arkadaşlar ybr nin 2010 modellerinde farklılıklar olcakmış bilginiz var mı
bildiğim kadarına cevap vereyim ;slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_?
Diskin balatasına degıstırırken hergangı bır ayar yapıyormuyuz, bu konularda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
2009 Stokları bitmişse Ybr125K gelebilir Alta çin yamahanın ürettiği ybr 125K yı inceleyebilirsin
http://www.yamaha-motor.com.cn/product/mc/mc/ybr125k/index.html
Sitemizde Altta daha önce tanıtılmıştı.
http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/67862-2010-yamaha-ybr125.html

adama bak ya benim motorumun resmini koymuş satmaya kalkıyor...mesaj yazdım cevapta vermiyor... şimdi bu adamı ne yapmalı....
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_2009_model_ybr_125-43WQQaXQQ19741269WQQpXQQdisplayitem
slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_?
yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? : Motor sıcakken yağı boşaltıp 1 lt en az yarı sentetik yağ koymalısın Bp istasyonlarından CASTROL POWER 1 4T 10W-40 kullanmanı öneririm.
Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım.
Sakın motor sıcakken yağı değiştirmeye kalkmayın yoksa sizinki de benimki gibi yağ tahliye vidasının paso yeri yalama olur.
Bu yüzden paso attırdım olmadı helicoil ile yaptık vida yerini
arkadaşlar motorumu aldığımdan beri direksiyon kilidini kitleyemiyorum ne yaptıysam beceremedim (yağ,mazot,pas sökücü v.s) ne yapmam lazım sökebilsem kurcalayıp yaparım ama vidalı değil perçin gibi birşeyle takmışlar ne yapmam lazım!!!