[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zor işler bu işler vakit ister uğraş ister güven,özveri, tecrübe ister:mrgreen:
kolay gelsin ..
vakit var nakit yok...:p güven var özveri yok...tecrübeyle sabittir....:queen::queen::queen:

abi öyle kolay gelsin diyip kaçmak yok...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 22.....download halaaa bulamadım...:pr::p

arkadaşlar iyi akşamlar bi merhaba diyeyim dedim umarım keyifler iyidir :rendeer:

arkadaşlar iyi akşamlar bi merhaba diyeyim dedim umarım keyifler iyidir :rendeer:

Cem abi, özlettin kendini :rendeer: saygılar.

ben 24 yaşında genç ,bekar bir gençim :cherry:

Hakan abime üzüldüm beni yalnız bıraktı :salut:

programın kırıgı var aslında internette bulabilirsin, bakıp özelden link atarım.

Cem abi, özlettin kendini :rendeer: saygılar.

ben 24 yaşında genç ,bekar bir gençim :cherry:

canım bende özledim valla arasırada olsa gül cemalini görürdük gelip gitmez oldun :)

evlendirelim paşam diyecem ama klavuzu karga olanın derlerya sen bana uyma bekarlık sultanlıktır :cherry:

abi dinsizin hakkından imansız gelir...
alakalı bi atasözü mü acaba :p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

eyvallah abi :rendeer::rendeer:

sen simdi servise gitsen..kayıs bitti desen sana bi sürü masraf cıkartırlar...
iş yerimdede bi scooter var...adamlar garantiye girmesi gereken parçaları bizim patrona kitlediler...230 ytl...böyle garantinin...:farao::farao::farao:

Hep öyle benim için garantinin bir anlamı yokta..Bunu satarsam garanti filan var derim.. belki kandirırım alacakları...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

kime demis ki???
nerde demis?
:silent:
Çalıntı motorla ilgili biri ile muhabbet ederken son olarak o lafı etmiş..
En kötü cümlesi o.. Hakan hoca çok kibar ve tarzı olan İstanbul efendisidir...

OOO Cem abim motor yapmisiz hayirdir digerini pikachu mu aldi yoksa elinden Ninja ciydi ama kiyamadi herhalde senin cuzdanini katletmeye.

Saygilar abim benim.:rendeer:

Emomen insanları crackli dosyalara yönlendirmek ne kadar doğru bilader.Emek veriliyor o softwarelere bir ton.Gidin parasını verin alın arkadaşım :p

canım bende özledim valla arasırada olsa gül cemalini görürdük gelip gitmez oldun :)

evlendirelim paşam diyecem ama klavuzu karga olanın derlerya sen bana uyma bekarlık sultanlıktır :cherry:

abi ,işlerden dolayı, bu aralar yeni yeni düzeliyor.. İnşallah görüşürüz en yakın zamanda, yeni cıbıfda hayırlı ugurlu olsun Alllah kaza bela vermesin...:rendeer:

Bekarlık sultanlık,sultanlık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:11 ----------

Emomen insanları crackli dosyalara yönlendirmek ne kadar doğru bilader.Emek veriliyor o softwarelere bir ton.Gidin parasını verin alın arkadaşım :p

tequ abim, napalım, bu crackleri yapanlarda emek harcıyor:p başka yolumuz varmı sence:mrgreen: bize bir yol göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 ----------

En büyük benim :queen:
(dersem yalan olur)

abimiz sensin o zaman....::pala::

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoca ben durmam burda, ruh ghost felan ::evil::::melek02:... aman ben bulaşmıyayım... edii abim , hangi firmada çalışıyon söyle gelip yardım edeyim yaww..

eleman alcaklarmış gönder bi cv :) KoçSistem de çalışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar