Yorumsuz diyorum sizden yorum bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gec cvp verdim sorry sevgilime fırca kayıyordum :p geldim geldim nerde kalmıstık :p

10 sayfayıda okudum hala açıklık getırememişsiniz kazanın oluş şekliğiyle ilgili hep çelişkili bı o kadarda konudan uzak yorumlar var burayı özel msn zannedenler var ben bu konudan bu kazanın oluş şeklinin gerceğini öğrenmek isterken neler okudum neler izledım pes doğrusu

MFM

10 sayfayıda okudum hala açıklık getırememişsiniz kazanın oluş şekliğiyle ilgili hep çelişkili bı o kadarda konudan uzak yorumlar var burayı özel msn zannedenler var ben bu konudan bu kazanın oluş şeklinin gerceğini öğrenmek isterken neler okudum neler izledım pes doğrusu

abi şey işte ya kazanınne nedeni :silent: şey ya işte yukardan düşmüş eftelya söyledi açıkladı bize yukarda unutmuşlar o arabayı bayan şöförle birlikte sonra baayan makyaj yaparken arabayla aşağımı düşmüş ne olmuş valla bende tam anlamadım :queen::queen: eftelya gelir birazdan :p

Bende baya meraklandım şimdi.

abi şey işte ya kazanınne nedeni :silent: şey ya işte yukardan düşmüş eftelya söyledi açıkladı bize yukarda unutmuşlar o arabayı bayan şöförle birlikte sonra baayan makyaj yaparken arabayla aşağımı düşmüş ne olmuş valla bende tam anlamadım :queen::queen: eftelya gelir birazdan :p

eftelya öylemi demiş... Yapsın bakalım açıklamasını.

yok yok dansöz aplalarla muhabbetinden sonra kelleri toplaşma işinde kullanmam :p

:queen::queen::queen:

koptugumun anıdır sabah sabah jopardy sen cok yaşa emi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 ----------

sonrasıda var eksik anlatma bayan vites küçültecekmiş birden vites büyüyünce olan lar olmuş :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

hahahha o kel abimin lafı gürkan abimin :p

kel mel ama dansöz diyo, neler diyo o öyle :mrgreen::mrgreen:

kasımpaşalıyım eli maşalıyım :p

sen körsün o zaman :p

daga çok ispat isteyen kamera alsın gelsin ne diyim :queen::queen:

film çekiyo olabilirler şöyle aksiyon sahnesi falan mesela tırtlar vadisi:queen:

konudan uzak mesaj yazmayın kardeşim :p özel msn mi burası :p

gerçi konu dışı ama :p

abimmm kameraman ben olcammmmmmmmmmmm :p

alet edevat derken gürkan abim :p :p :p

ben kameramanım oyuncular beni alakadar etmiyo :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar