[Adana - MT]

yok kardeş o zaman bende prensip sahibiyim!
ben toplantı denilen yerin senin evin oldugunu bilmiyordum!
tanımadıgım kişinin de evinde ben yer almam!
toplantı denilince dışarıda belirli bir yerde motor hakkında belirli konularda tartışılıp konuşulacağı vs... şeklinde şeyler algılamıştım.
Gücenecek bişe yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emre havalar sıcakken adnan menderesde toplaşıyorsduk,ama malum soğuklar bastırınca kendimize hala yer arıyoruz ee bir bardak çayada 2.5 tl vermek biraz kerizliktir,şimdilik benim evde idare ediyoruz,senlik bişey yok yani sonuçta ne sen beni nede ben seni tanıyorum üzgünüm ciğerim

Yok abim yok! Kesinlikle ortada benlik bir durum olmadığını çok çok iyi biliyorum. Ve nihayetinde sanal ortamdayız ve görüşüp tanışma şansımız ve belirli bir birliktelik sürecimiz olmadı.
Dedim ya işte ben toplanılan yerin bir ev olduğunu bilmiyordum sonuç itibarince! Düşünsene yani, hiç tanımadığım bir evin kapısını çalıyorum, içerden kimoo diyorlar! Hadi buyur açıkla şimdi kapıda kim o? (hmmm vallahi ne desemki şiimdi size):queen:
Zaten bu yüzdendirki sorumu buna göre sordum ve dediğin gibi sana hak veriyorum ki cevabını bile kendim vermişim hani daha ne yapayım dimi:mrgreen:
Yoksa illaki yani bu ilk günlerimizde ne ben seni ne de sen beni tanıma fırsatı bulabildik. ve bundan dolayıdır ki ne senin çağırman, ne de benim gelmem şu aşamada yeri kaçmaz. Ayrıca bencede bu güzel birlikteliğin devamı ve daha nice güzel günlere gidilebilmesi için kesinlikle seçici olmak gerekir abi!
Bu arada iki buçuğa çay içmek olurmu tabi abi yaa!
şimdi allah bilir oraya dışardan çay getirmekte yasaktır:mrgreen:
ve yine bu arada; işimiz emlak biliyorsun!
Geçici veya enazından kışı geçirici amaçlı boş bir kapalı alan mülk denk gelseydi, mal sahibinin rızasıyla toplantı yapılacağı günler için bir pikinik tüpü üzerinde çay demlemek suretiyle bu sorunumuz giderilebilirdi.
Doğrumuyum:)
Yok eğer doğruysam böyle bi yer vardı ve daha yeni gitti yaaa dicem:)
ama ayarlanabilir yani sonuçta yerlerini yemicez:queen:

Adana İl Temsilcisi
-herkese günaydın dostlarım.
-emre kardeş,seninle henüz yüzyüze tanışmadık ama,konuşkan,kanı sıcak,esprili ve anlayışlı bir arkadaş olduğuna kanaat getirdim.umarım en kısa sürede tanışır,gezilerimize katılırsın.

Hepinize hayırlı sabahlar ve hayırlı işler dilerim arkadaşlar!

-emre kardeş,seninle henüz yüzyüze tanışmadık ama,konuşkan,kanı sıcak,esprili ve anlayışlı bir arkadaş olduğuna kanaat getirdim.umarım en kısa sürede tanışır,gezilerimize katılırsın.

Ayrıca sanada günaydın Bora abicim,
Emin olun ki ortada bir kanı sıcaklık var ise, bu sizlerin gönül güzelliği ve sıcak kanlılığındandır!
Ümit ediyorum ki Allah'ın izniyle çok güzel dostluklarımız ve güzel gezi ve birlikteliklerimiz olacaktır inşallah ! Çok teşekkür ediyorum çok çok sağolun....:)

ne güzel her sabah bir fıkra yazıp,arkadaşlarımın güne tebessümle başlamasına vesile oluyordum.ama bazı arkadaşlar,kendi yazdıklarını bakmayıp,benim yazdıklarıma kulp taktılar.(sanki kendileri yazdıklarında burayı bayanlar okumuyordu) :farao:bende yazmayı bıraktım.:pr:

:pr:çifte standard:pr:

abi sende biraz bel üstü anlat:cherry: illaki bel altımı olacak:queen:

Emre kardeş sen nerede emlakçısın?

hayırdır gökhan hocam gitmekten vazgeçtinde yeni evmi arıyorsun adanadan:bounce: umarım öyledir:rendeer:

tam motosikletçinin isteyeceği güzellikte bir günden
selam arkadaşlar günaydın:rendeer:​

tam motosikletçinin isteyeceği güzellikte bir günden
selam arkadaşlar günaydın:rendeer:​
[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar,
Hepinize kolay gelsin.
Gürsel kardeşim katılıyorum. Bu gün hava çok güzel tam gezi havası, umarım hafta sonuda böyle bir hava yakalarız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------

Arkadaşlar fuar tarihlerinin son durumu yani fuarların birleşip birleşmemesi konusunda güncel bilgisi olan varmı?

günaydııınnn ben geldiimmm
MT nin gülüüü geldiiii :cherry:

mt nin gülosu ne yapıyorsun, amele iso nasıl:bounce::rendeer:

gunaydın arkadaslar

günaydın fuat baba, o gün toplantıda yeni motordan bahsettiğinimi duydum yanlışmı anladım, soracaktım araya başka laflar girdi.motorunu deyiştirdinmi:silent:

Merhaba arkadaşlar,
Hepinize kolay gelsin.
Gürsel kardeşim katılıyorum. Bu gün hava çok güzel tam gezi havası, umarım hafta sonuda böyle bir hava yakalarız.

vallahi kaçmaz havalar:cat: biraz sonra ben kirvemle menderes adasına geçecem, çay demleyeceğiz, o arabasını ben motoru yıkayacağım, gelmek isteyen olursa duyrulur:)
bora abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:queen:

Arkadaşlar selam....Çok şükür döndüm memleketime....Abi İstanbulda valla yaşanmaz ya...
Adanamın cennet olduğunu bir kez daha anladım...Sizleride çok özledim...

Emre aramıza hoş geldin....ama gerçekten hoş bir gelişin oldu....neşeli biri olduğun kesin ...ayrıca toplantı konusundaki sağ duyulu yaklaşımın oldukca sevyeliydi ....umarım en kısa zamanda tanışırız....

Adana İl Temsilcisi
günaydın fuat baba, o gün toplantıda yeni motordan bahsettiğinimi duydum yanlışmı anladım, soracaktım araya başka laflar girdi.motorunu deyiştirdinmi:silent:

vallahi kaçmaz havalar:cat: biraz sonra ben kirvemle menderes adasına geçecem, çay demleyeceğiz, o arabasını ben motoru yıkayacağım, gelmek isteyen olursa duyrulur:)
bora abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:queen:

ohhooo,uyanda balığa gidelim,:queen:fuat motoru değiştireli çoook oldu.gitti kuyryğu eğri bi fazer aldı,hala da eğri.:p

artık size mendereste takılamam,ben iş güç sahibi bir adamım.:queen::queen::queen:

vay be abi senide kaybettik desene:p,
hüseyin baba hoşgeldin:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------

bu sefer ben gerçekten kaçar:queen:

Bora Abi, zamanında Ahmet Abiler benim için de böyle söylemişlerdi, sonra pişman olmuş olabilirler:mrgreen:. Benimkisi ayağıma yer edim gör sana ne edim.:cherry:

Bu arada uzun bir aradan sonra bugün motora bindim. Ara vermenin ilişkileri güçlendirdiği doğruymuş, ama yinede pek öyle aman aman özlememişim motosiklet kullanmayı. Birde bir süre kullanmayınca biriktirip biriktirip daha hızlı mı kullandığımı farkettim. Bende mi böyle acaba yoksa genel geçer bir durum mu?:silent:

Merhaba millet,

işin yoğunluğundan siteye bile giremiyoruz :salut:
Hüseyin kankim hoşgeldin, seni karşılamayı çok isterdim ama bi işim çıktı biliyorsun :pr:
Emre sende aramıza hoşgeldin :rendeer: en kısa zamanda tanışma dileğimle :cat:

Eyy millet bi aksilik olmaz ise akşama görüşürüz :wiinkk:

Merhaba millet,

işin yoğunluğundan siteye bile giremiyoruz :salut:
Hüseyin kankim hoşgeldin, seni karşılamayı çok isterdim ama bi işim çıktı biliyorsun :pr:
Emre sende aramıza hoşgeldin :rendeer: en kısa zamanda tanışma dileğimle :cat:

Eyy millet bi aksilik olmaz ise akşama görüşürüz :wiinkk:

iş bahane kaçış şahane:pr: ayıp olmuyormu:bounce: herkes boşlarsa ortama kim sahip çıkacak, olmaz böyle adana mt nin müdürü sensin hergün en azından selam ver, kaç:queen:

akşam bizdeyiz haberi olmayan varmı millet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar