Yok abim yok! Kesinlikle ortada benlik bir durum olmadığını çok çok iyi biliyorum. Ve nihayetinde sanal ortamdayız ve görüşüp tanışma şansımız ve belirli bir birliktelik sürecimiz olmadı.
Dedim ya işte ben toplanılan yerin bir ev olduğunu bilmiyordum sonuç itibarince! Düşünsene yani, hiç tanımadığım bir evin kapısını çalıyorum, içerden kimoo diyorlar! Hadi buyur açıkla şimdi kapıda kim o? (hmmm vallahi ne desemki şiimdi size):queen:
Zaten bu yüzdendirki sorumu buna göre sordum ve dediğin gibi sana hak veriyorum ki cevabını bile kendim vermişim hani daha ne yapayım dimi:mrgreen:
Yoksa illaki yani bu ilk günlerimizde ne ben seni ne de sen beni tanıma fırsatı bulabildik. ve bundan dolayıdır ki ne senin çağırman, ne de benim gelmem şu aşamada yeri kaçmaz. Ayrıca bencede bu güzel birlikteliğin devamı ve daha nice güzel günlere gidilebilmesi için kesinlikle seçici olmak gerekir abi!
Bu arada iki buçuğa çay içmek olurmu tabi abi yaa!
şimdi allah bilir oraya dışardan çay getirmekte yasaktır:mrgreen:
ve yine bu arada; işimiz emlak biliyorsun!
Geçici veya enazından kışı geçirici amaçlı boş bir kapalı alan mülk denk gelseydi, mal sahibinin rızasıyla toplantı yapılacağı günler için bir pikinik tüpü üzerinde çay demlemek suretiyle bu sorunumuz giderilebilirdi.
Doğrumuyum

Yok eğer doğruysam böyle bi yer vardı ve daha yeni gitti yaaa dicem

ama ayarlanabilir yani sonuçta yerlerini yemicez:queen: