[Adana - MT]

Arkadaşlar selam....Çok şükür döndüm memleketime....Abi İstanbulda valla yaşanmaz ya...
Adanamın cennet olduğunu bir kez daha anladım...Sizleride çok özledim...

Emre aramıza hoş geldin....ama gerçekten hoş bir gelişin oldu....neşeli biri olduğun kesin ...ayrıca toplantı konusundaki sağ duyulu yaklaşımın oldukca sevyeliydi ....umarım en kısa zamanda tanışırız....

Hocam çok teşekkür ediyorum, hani duruma bakacak olursak tek başıma hoş gelmemişim, akabinde benle beraber sizlerde hoş gelmişsiniz:mrgreen:
Ayrıca hakkımdaki düşünmüş olduğunuz bu tüm olumlu kanaatlerinizden ve yaklaşımlarınızdan ötürü size ve tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah herşeyi hepinizin gönlüne göre versin inşallah....

Muzaffer bey ayrıca sizlerede teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah tanışma fırsatının ortaya çıkaracağı o güzelliğe birgün nail oluruz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hüseyin kankim hoşgeldin, seni karşılamayı çok isterdim ama bi işim çıktı biliyorsun :pr:
:wiinkk:

Kardeşime bak ...lafımı olur kankim....sağ ol giderken bıraktın ya....senin varlığın yeter...

size istanbuldan bir AliSamiYen hatırası sunim bari....

Bide Boğazda gemi sefası.....oooooooh sefam olsun....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:34 ----------

Cengiz abi davetin için çok teşekkür ederim ama malum yılsonu işlerin yoğunluğundan dolayı katılamadım kusura bakma....

Herkese iyi geceler,bugün adana mt nin geleneksel çarşamba toplaşması yapıldı,güzel bir akşamdı,yine dostluk,muhabbet,şamatanın gırla gittiği bir gündü katılan herkese teşekkür ederim,işte resimler

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
-dün akşam için,b.çenkis kardeşimize teşekkür ediyorum.yine kahkaha,gırgır ve dostluk dolu bir geceydi.

Günaydın Adana Mt. Hayırlı bir gün geçirmenniz dileğiyle.:rendeer:
Resimler Süper .Düşman çatlatmışsınız resmen Helal...:rendeer:

Günaydın arkadaşlar....

Süper bir toplantı olmuş valla....katılamadığım için gerçekten üzgünüm....

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
dün akşam konuşuluyordu,sizlere güzel bir haber.
sabah sabah güzel bir haber

--------------------------------------------------------------------------------

İkinci el araç alım satımında devir işlemlerinin noterler yerine Emniyet Müdürlüğü’ne devredilmesinden vazgeçildi. Devir işlemleri noterlerden
yapılmaya devam edilecek. Aracın bedeli ne olursa olsun noter ücreti ise sabit 23 lira olacak. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda konuyla ilgili yasa teklifinin
görüşmeleri sırasında kabul edilen önergelerle noterlerin ikinci el araç alım satımında bundan böyle tek yetkili olarak kalmasına olanak sağlandı. Kabul edilen önergeyle örneğin, 30 bin liralık ikinci el bir aracın devri sırasında noterlerde alınan 252 liralık bedel 20 lira artı KDV olmak üzere 23.6 liraya indirildi. Araç devirlerinin noterler yerine Emniyet Müdürlüğü’ne devrine ilişkin yasa 2007 yılında çıkartılmış ama noterlerden gelen tepkiler üzerine yasanın yürürlük tarihi 31 Aralık 2009 tarihine kadar uzatılmıştı.
Yeni düzenlemeye göre, noterler aracın yeni sahibi adına bir ay süreyle geçici belge düzenleyecek. Bir ayın sonunda asıl belge verilecek. Tescil belgesini bir ay içerisinde almayanlar 130 lira ceza ödeyecek.

Damga vergisi kaldırıldı

Satış ve devir işlemlerinden alınan harç ve damga vergisi 1 Ocak’tan itibaren kaldırıldı.

Haberturk-Ekonomi

DUYURU
dün akşam konuşuluyordu,sizlere güzel bir haber.
sabah sabah güzel bir haber

--------------------------------------------------------------------------------

İkinci el araç alım satımında devir işlemlerinin noterler yerine Emniyet Müdürlüğü’ne devredilmesinden vazgeçildi. Devir işlemleri noterlerden
yapılmaya devam edilecek. Aracın bedeli ne olursa olsun noter ücreti ise sabit 23 lira olacak. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda konuyla ilgili yasa teklifinin
görüşmeleri sırasında kabul edilen önergelerle noterlerin ikinci el araç alım satımında bundan böyle tek yetkili olarak kalmasına olanak sağlandı. Kabul edilen önergeyle örneğin, 30 bin liralık ikinci el bir aracın devri sırasında noterlerde alınan 252 liralık bedel 20 lira artı KDV olmak üzere 23.6 liraya indirildi. Araç devirlerinin noterler yerine Emniyet Müdürlüğü’ne devrine ilişkin yasa 2007 yılında çıkartılmış ama noterlerden gelen tepkiler üzerine yasanın yürürlük tarihi 31 Aralık 2009 tarihine kadar uzatılmıştı.
Yeni düzenlemeye göre, noterler aracın yeni sahibi adına bir ay süreyle geçici belge düzenleyecek. Bir ayın sonunda asıl belge verilecek. Tescil belgesini bir ay içerisinde almayanlar 130 lira ceza ödeyecek.

Damga vergisi kaldırıldı

Satış ve devir işlemlerinden alınan harç ve damga vergisi 1 Ocak’tan itibaren kaldırıldı.

Haberturk-Ekonomi

bora abi sakin :) gecen senede aynı olay oldu.

Adana İl Temsilcisi
alım satım yapacak arkadaşlar için,tabiiki iyi haber,noterde devir işini şuan yarım saatte yapıyorken,trafikte herhalde 1 haftadan önce olmazdı.ayrıca işi hızlandırmak için bazı kesimler rant sağlayacaktı.

abi sadece bildirime 20 tl ucret odeniyo 20 30 arası zor . Bize gelen rakamlar 60 70 arasında olcağı

herşey güzelde
kapalı alanda o kadar değerli arkadaşının sağlığını düşünmeden
nargile tüttüren arkadaşımızı kınıyorum:p
katılmak istiyordum fakat gece işe gittiğimden olmadı, hepinize selamlar:rendeer:

Günaydın Adana Mt. Hayırlı bir gün geçirmenniz dileğiyle.:rendeer:
Resimler Süper .Düşman çatlatmışsınız resmen Helal...:rendeer:

teşekkürler korkut kardeş sizleride aramızda görmek isteriz.:rendeer:

herkese iyi akşamlar. :)

bizlere evini açıp misafir ettiği için bende cengiz abime çok çok teşekkür ediyorum. :rendeer:

Geçmiş 3-4 günü okumaktan yazmaya halim kalmadı yav, az yazın kardeşim şu kış günü...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar