Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sizin sesinizi kesmenin tek yolu FOTO Göndermek :p ÇATLAYIN İŞTE :queen:

Arkadaşlar; 3-4 sayfa önce Zincir Temizliği hakkında paylastığım bilgileri okuyup zincir hakkında bilgi edinebilirsiniz...
Castrol Yağı kullanmıstım;200 km oldu ; hala ilk günkü temizliğinde zincirim... Ama bu hafta yine bir temizleyeceğim-yağlayacağım :)

Castrol varsa aklınızda alın derim...

NOT ; FOTOLAR 6 Dakika önce cekilmiştir :)

Egzozumun Markası ; Hyosung GT 250 R :) Made in Korea :p

Anlayacağın Orjinal egzoz var üzerinde; hiç değişilmedi...

hayırlı akşamlar dilerim arkadaşlar.sit.ye resim yüklemeyi nerdem apıcam yardımcı olabilirmisiniz.

çakonun motoru fabrika çıkşından daha sağlamdır ben kefilimm:mrgreen:

çako yine döktürmüş:cyclopsanbu adam bu motoru fotoğraf çekme zevkini bastırmak için almıştır arkadaşlar pek yolda giderken göremedik kendisini...yoksa kullanmayı bilmiyor mu:phakkatten cakalaz yol yaparken hiç foton yok mu yaw:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

çakonun motoru fabrika çıkşından daha sağlamdır ben kefilimm:mrgreen:

+1 katılanlardanım :bounce:

@ Mezit ;

Abi biliyorsun; Sıfırını verseler yine benim motor ile değiştirmem! Neden ? Çünkü Sıfırında bile arızalı cıkma olasılığı var; benimkinde yok :) Tabi işin şakası; Mekanik bu ne zaman ne arıza verir bilemeyiz; yalnız gercekten ne kadar dikkat ettiğimi en iyi MEZİT bilir :)

@ Onur ;

Dostum inanki ; yolda giderken hiç Fotoğrafım yok. Böyle bir resmim olması için araba ile de bizimkilerden birisinin yanımdan gelmesi lazım :)

Yalnız söyle yola cıkarken 1-2 Fotoğrafım var :p

Birincisi Onurdan önceki yazan abimiz ile beraberken :queen:

çako gerçekten hayranım ben bu titizliğine ben senin gibi değilim olamamda zaten senden alınan her makine garanti altındadırr..:rendeer:

Benim CBR'ı sataLı 1 sene oldu :) Cocuk Çorum'dan halen daha arıyor... Dün aradı; selamları var :p

22ooo km de satmıstım; 29ooo km olmus; sadece Aküsünü değiştirdim diyor :queen:

Abi bu benimle ilgili bişey değil; Motorunu seviyorsan böyle bakman gerekiyor ki sattığın adam da arkandan kötü konusmasın değil mi :)

Füme ne renk oluyo :)

Zaten siyah camı füme olarak satılıyor :) Yani siyah denilen cam da füme Değil mi !

slm cakalaz cam için sana benimde önerim reklamcılardan alıcağın bir metre kare bir kaplama bir adet kurutma makinası birde yapıştırırken sert süngerimsi bir nesne, iki kişiyle bu işi yaparsın, her reklamcıda var. ben o şekilde kendim yaptım

işte bak için açılsın :p

5O Kere söyledim hergün Fotoğraf cekin yükleyin; içimiz acılsın yokyokyok :)

Arkadaşlar; Comet modelinde de aynı motor mu kullanılıyor ??? :cyclopsan

çako yine döktürmüş:cyclopsanbu adam bu motoru fotoğraf çekme zevkini bastırmak için almıştır arkadaşlar pek yolda giderken göremedik kendisini...yoksa kullanmayı bilmiyor mu:phakkatten cakalaz yol yaparken hiç foton yok mu yaw:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

+1 katılanlardanım :bounce:

+1 de benden :cat: yav bir insan motora bukadar mı iyi bakar.kullandıgım 2. GT250R ama sanki bambaşka bir motora bindim :S kendimi Hyo bayisinden sıfır KM bir 250R ile çıkar gibi hissettim =)

kimse yanlış anlamasın ama bu hyosung beni hiç tatmin etmiyo. şekil olsun teknik olsun çünkü bildiğim kadarıyla motosikletlerde silindir hacmi-şaşe ağırlığı ve motorun dış hacmi arasında bi denge vardır. o yüzden 1300 cclik hayabusa büyük 125 lik cbr125r küçüktür. 250cc-600cc onlara göre orta sıralarda oynar ama bu hyosungun 125liğide 250 liğide birebir aynı gövdede ve 650 liliğide nerdeyse farksız. hakkını yemiyelim gv650 çok hoş ama diğerleri hiç aklıma yatmıyo üstelik 5 vitesli ve hidrolik direksiyonu bile yok. yinede bu benim yorumum beğenen arkadaşlarada saygım sonsuz tabii

kullansanız eminim diğer 250 cc liklerle arasındaki farkı anlarsınız. fırsat bulursanız bi deneyin derim. bu arada ne motor kullanıyorsunuz?

kimse yanlış anlamasın ama bu hyosung beni hiç tatmin etmiyo. şekil olsun teknik olsun çünkü bildiğim kadarıyla motosikletlerde silindir hacmi-şaşe ağırlığı ve motorun dış hacmi arasında bi denge vardır. o yüzden 1300 cclik hayabusa büyük 125 lik cbr125r küçüktür. 250cc-600cc onlara göre orta sıralarda oynar ama bu hyosungun 125liğide 250 liğide birebir aynı gövdede ve 650 liliğide nerdeyse farksız. hakkını yemiyelim gv650 çok hoş ama diğerleri hiç aklıma yatmıyo üstelik 5 vitesli ve hidrolik direksiyonu bile yok. yinede bu benim yorumum beğenen arkadaşlarada saygım sonsuz tabii

hidrolik direksiyon ne yav?ayrıca 4 hava yastıgı abs,asr ,park sensörü yol bilgisayarıda yok.:queen:sadece bunu yazmak için arkadaş üye olmuş galiba.

+1 de benden :cat: yav bir insan motora bukadar mı iyi bakar.kullandıgım 2. GT250R ama sanki bambaşka bir motora bindim :S kendimi Hyo bayisinden sıfır KM bir 250R ile çıkar gibi hissettim =)

SağoL Minnoş :) :cherry:

Ama demiştim sana diğer bindiğinle kıyaslama ; hyolar rahattır diyee :wiinkk:

Sonuc ; sana da bir Hyo alıyoruz :)

GeLeLim diğer arkadasın mesajına ; kwskboy ;

Dostum herkes her motoru beğenemez ki. öyle olsa birçok motor satılmazdı. Sen benim motora bir binsen bakalım o zaman da aynı mı düşüneceksin :p

Mesela ben Ninja250'yi hiç ama hiç beğenmiyyorum.Ama Kalite sonucta kawasaki; Yalnız coğu insan bilmiyor ki kawasakinin ürettiği en özensiz motor!

Kişiden kişiye değişir bu işler :wiinkk:

Son düzenleme:

hiç sorma yaww klima bile takmamışlar...:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar