Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

: ))

valla boyayı tavsiye etmem(kendi görüşüm polemik olmasın ) içten atılacağından ister istemez dışdaki çizikler falan yakından belli oluyor ama işinin ehli her reklam ve tabelacı bu işi 7,5 veya 10 tl ye yapar (en azından bizim buralarda böyle hatta mardinden copyy nicli mehmet kardeşim camı söküp G.Antepe getirmiş burda yaptırmıştı iste size kıyas bakalım hangisi güzel..
önce film olmadan ön cam

şimdi sıra film li hali (yakışıklı yeğenim amcasının izinde )

bu da benim küheylanım 930km lik tatilde kahrımı çekti

Eyyy maşşallah :)

Burda o camı kaplayacak reklamcı da yok :p

Bu arada şu camı sökmesi zor mu yahu :silent:

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum.Bu hyosung un 650 r si neden tutulmadı.yada neden satan kişiler çok az? Forumda bile 650 r ye başlık açılmamış :S

Benim HaYTa' da burada :)

Bu da Gecenlerde bir bulusmadan :)

Cinfezz

Dostum dediğin baslık M.Modelleri baslığı altında var. Bir ara okuyodum ben...
Neden tutmadığına geLince; Ya alanlar memnun satmıyorlar; ya da kullanıcısı az :p

Neden ucuz olduğuna da gelince; Motor 2 Silindir olduğu için ve Sesi olmadığı için tercih edilmiyor... Tabii bu arada performansı da 4 silindirler gibi değil... Yalnız ben 1 kere kullandım cok tatmin edici bir torku var :)

Son düzenleme:
Cinfezz

Dostum dediğin baslık M.Modelleri baslığı altında var. Bir ara okuyodum ben...
Neden tutmadığına geLince; Ya alanlar memnun satmıyorlar; ya da kullanıcısı az :p

Neden ucuz olduğuna da gelince; Motor 2 Silindir olduğu için ve Sesi olmadığı için tercih edilmiyor... Tabii bu arada performansı da 4 silindirler gibi değil... Yalnız ben 1 kere kullandım cok tatmin edici bir torku var :)[/QUOTE]

cakalaz bu zamana kadar verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim.o motoru ben 4 silindir sanıyordum hani 650cc olmasından yola çıkarak... :cat:

cakalaz cok foto koyuyorsun aman diyim nazar değmesin sen bi nazarlık tak şuna...maaşallah
bu arada o cama film çekmek büyük sanattır elim yatkın araba ve bizim otobüse çok çektim zamanında ama o oval cam öldürdü beni benim cıbırada yapamadık oturmuyordu en sonunda reklamcı arkadaştan mat siyah şerit aldım bi kalıp çektik ama bu seferde çok siyah duruyor ve motorda yatınca camdan bişey gözükmüyor,bence film çekebilen birini bulup yaptırmak en güzeli o yoksa boyat derim düz cam bet duruyor çizikler filan cırt yani renkli şart:wiinkk:

cakalaz cok foto koyuyorsun aman diyim nazar değmesin sen bi nazarlık tak şuna...maaşallah
bu arada o cama film çekmek büyük sanattır elim yatkın araba ve bizim otobüse çok çektim zamanında ama o oval cam öldürdü beni benim cıbırada yapamadık oturmuyordu en sonunda reklamcı arkadaştan mat siyah şerit aldım bi kalıp çektik ama bu seferde çok siyah duruyor ve motorda yatınca camdan bişey gözükmüyor,bence film çekebilen birini bulup yaptırmak en güzeli o yoksa boyat derim düz cam bet duruyor çizikler filan cırt yani renkli şart:wiinkk:

sıcak hava üfleyen tabancalar var onlarla ısıtarak ovallik verebiliyorsun ben arabanın arka camına öyle çekmiştim tam parça hem de gayet iyi oldu tabi çok büyük parça olduğu için 2 yerinde küçük hava kaldı ama sorun değil motor camında daha güzel olur bence hiç sorun olmaz ısıtarak denemeni tavsiye ederim

En iyisi; Yeni cam almak :) 75 TL !

Bu arada Çok Foto koyuyorum ki alacak kişiler bol bol baksın ; görsün motoru :) Ben Motoru almadan; hep derdim; uLan biraz foto yükleyin de gözümüz gönlümüz acıLSın; ama kimse yüklemezdi :) Ben yüklicem derdim hep :p

Cinfezz ; Ama değil dostum; 2 silindir fakat kullanmadan karar vermemek lazım. Bi kere 250R ile cok farklı; şasesi;Duruşu; rahatlığı ayrı bir zevk veriyor...Ve gerçekten Torkunu cok beğendim... İnsanı tatmin edebilecek bir motor ve 240 km/H rahat ulasıyor !
Daha ne olsun :cherry:

füme cam sahibinden com da vardı 50 tl felandı hem daha güzel duruyo hemde daha kullanışlı...

Füme ne renk oluyo :)

Zaten siyah camı füme olarak satılıyor :) Yani siyah denilen cam da füme Değil mi !

En iyisi; Yeni cam almak :) 75 TL !

Bu arada Çok Foto koyuyorum ki alacak kişiler bol bol baksın ; görsün motoru :) Ben Motoru almadan; hep derdim; uLan biraz foto yükleyin de gözümüz gönlümüz acıLSın; ama kimse yüklemezdi :) Ben yüklicem derdim hep :p

Cinfezz ; Ama değil dostum; 2 silindir fakat kullanmadan karar vermemek lazım. Bi kere 250R ile cok farklı; şasesi;Duruşu; rahatlığı ayrı bir zevk veriyor...Ve gerçekten Torkunu cok beğendim... İnsanı tatmin edebilecek bir motor ve 240 km/H rahat ulasıyor !
Daha ne olsun :cherry:

Ama 600 rr nin sesini alamadıktan sonra torkun benim için bir anlamı yok cakalaz :) tabi bu göreceli bir kavram olduğu içinde kişiden kişiye değişir sen torktan hoşlanırsın ben sesten ya da başka biri başka şeyinden...

Ama 600 rr nin sesini alamadıktan sonra torkun benim için bir anlamı yok cakalaz :) tabi bu göreceli bir kavram olduğu içinde kişiden kişiye değişir sen torktan hoşlanırsın ben sesten ya da başka biri başka şeyinden...

zaten o yüzden millet 250 r dan sonra ya 600 f yada rr geçiyo..

650r ın oyuzden pek piyasası yok...

Ben Kullanırken sesi çok sevmediğim için fark etmez :) Gidişi; tatmin edişi yetiyor bana!

Ama tabi yanımdan gecen sesli motorlar zevk vermiyor değil :)

Şöyle de düşünelim; Ses cıkaran motorun zaten hızlı gittiğini biliyor herkes... ÖnEMLi olan ses cıkarmayanın gitmesi :bounce:

Ben Kullanırken sesi çok sevmediğim için fark etmez :) Gidişi; tatmin edişi yetiyor bana!

Ama tabi yanımdan gecen sesli motorlar zevk vermiyor değil :)

Şöyle de düşünelim; Ses cıkaran motorun zaten hızlı gittiğini biliyor herkes... ÖnEMLi olan ses cıkarmayanın gitmesi :bounce:

işte benimde demek istediğim ses çıkarmadan 340 da yapsa benim için bir önemi yok...ama 90 la gidip çuff diye yanımdan geçse benim için daha önemli :)

bu gece motoru yıkadım bi tarafım dondu ama gerçekten değdi çünkü kaç gündür iyice toz toprak içine girdi şimdi adama benzedi yahuu ama gene foto yok çünkü gece güzel çıkmıyor fotolar birde beni çekecek kimse yoktu mevkiide :(:(

Sen de sade motoru cek :) Sen ne işimize yarayacaksın :p

Ben 2-3 günde bir tertemiz siliyorum :) Hiç yıkamadım acaba nası bi duygu :p :mrgreen:

Sen de sade motoru cek :) Sen ne işimize yarayacaksın :p

Ben 2-3 günde bir tertemiz siliyorum :) Hiç yıkamadım acaba nası bi duygu :p :mrgreen:

bakalım bügün deneme yapacağım, yakındada fırsatım olursa tüm grenajı söküp kız gibi yapacağım motoru :queen::queen:
akü şarj aleti geldi bugün kargo ile, inanılmaz ufak bi alet ve bagaja sığacağını düşünüyorum, bugün aküyü biraz şarj edeceğim, merak eden varsa aletin forumdada topiği mevcut bizim asım benden önce davranmış açmış topiği

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar