Jinlun 250 chopper modifiye

Arkadaşlar gezerken şöyle birşey gördüm jinlun 250lik yazıyor. çok hoş olmuş arka çamurluk kanuni seyhana benziyor. Eğer çamurluklar uyuyorsa bende arka çamurluğu değiştirmek istiyorum.

13305858_el4.jpg

13305858_bvc.jpg

13305858_xbp.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jinluna modiifiye çok emanet duruyo ya.
o yan kapaklar fln çok sirkeci tahtakale işi
egzost uzaması güzel. çok haşin duruyo. t gidon ve yüxeltme güzel
sanıyorum mat siyah resimdeki. o da çok kir pas gösterir.çizilmesi kolaydır.
çok şey söyleyebilirim custom chopperle ilgili ama çamurluğu öyle yapma bence. ufak kestir. ucuna da bi metal kartal şahin fln kondur.artçı koltuğunu boşver. tek kişi sport model olarak takıl.
hatta gaza gelip arka lastiği 220 bile yapabilirsin :)

gğzelmis ya :D para olsa bende alırım :D

orijinalinden daha iyi bir çamurluk olmuş. Bende jinlunun ön çamurluğunu arkaya takayım üzel oldu.diye düşünüyordum ama. Başka bir çamurluk taktım şimdi daha güzel oldu. YAhu hiç indian yada drifter tarzı kapalı çamurluk seven yok mu ondan yapsalarda bizde görsek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
seyhan bu junlın deyıl sıyah yok

çamurluk

çamurlu nerden bulabiirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

çamurluk yani

MFM

orijinalinden daha iyi bir çamurluk olmuş. Bende jinlunun ön çamurluğunu arkaya takayım üzel oldu.diye düşünüyordum ama. Başka bir çamurluk taktım şimdi daha güzel oldu. YAhu hiç indian yada drifter tarzı kapalı çamurluk seven yok mu ondan yapsalarda bizde görsek :)

bende kapalı çamurlukları çok seviyorum daha klasik oluyor :cat: aslında yaptıra bilsek güzel olur

çamurlu nerden bulabiirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

çamurluk yani

bende kapalı çamurlukları çok seviyorum daha klasik oluyor :cat: aslında yaptıra bilsek güzel olur

resimdeki jinlunun çamurluğu kanuni seyhan 250 yada masai grand eagle'a benziyor. En kötü regal raptorun çamurluğnu kullanabilirsiniz.

kapalı çamurluk olayına gelince. Elimde çamurluk olsa uğraşıp yapmak isterdim aslında.

sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar