hehemalsef bgn ben deildm çnkü belmden rahatsızlandım dün gazete yüklerken moturu deviriodum çekmeye çalısrken bel gitti suan yataktaym yani
o dayımın oluydu arkasndakide gazetenin müdürü adres tarif edio,netten böle karslsmk güzel,ayaga kalktgmda tanısalm bende çk memnn olrm =)
Memnun olurum, geçmiş olsun bu arada, inşallah en kısa sürede iyileşirsin. ve tanışmış oluruz. özeline bak birazdan ok. Motoruda sorun etme, beraber hallederiz. Yani servise gitme, yol yordam, 2000 de bir yağını sen değiştir. 4000 de bir adapazarına bakıma götür. Devam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
ya ölede kendi bakmıoki yannda çalısan eleman baktı ondan pek mmnun olmadım,gerçi oda iyiyms ama ben nihat abi bakcak die gtrmstm.düzelrsem gelirim farketmes yol benm içn hava iyi olsn yeter,2 gün önce izmtten dönkrkn feci ıslandmda![]()
Bizde zaten iyi hava kolluyoruz. Cumartesi izinli dayı oğlu, iki cumartesi yağışlıydı gidemedik.. Bakalım haftaya yağış olmazsa İst. servise gidicez. Müsait olursan iyileşmiş olursan beraber gideriz. Yoksa Adapazarıda halleder. Ama motorun garantiden çıkmışsa maliyeti ne olur bilemiyorum. 5-10 dk sonra özeline bak ok.