pursue' Alıntı:bir maxi scooter bilgi topici açsak. Zamanla gelişse, güzelleşse, sorular orada toplansa diye düşünüyordum.
O yüzden başkalarına önerdiğiniz gibi ayrı bir topic açmak yerine çin malı dışında tüm maxi scooterları toplasak burada sorun olur mu acaba? Honda Silver wing'in 400'lüğünü yeni keşfetmiş ve kafaya takmış biri olarak ben de en azından bilgi alırım birilerinden değil mi? Burgman UH 150yi merak edenlere de bilgi verebilirim. Ne dersin? Bu arada topicin 14 sayfasının yalnızca birkaçını okuyabildim. Umarım böyle bir tartışma geçmemiştir daha önce.
perseus' Alıntı:evolution ile ne farklar vardır acaba?
ledo' Alıntı:Yoo böyle bir tartışma geçmedi, ancak burada ki amaç bu tür motorları kullananların, ortak sorunlarını, soruları, servisi, yedek parçayı vs. vs. konuşacak bir çatı toplamaktı.
Bahsettiğin türde birçok topikte açıldı zaten. Ben sana bir tanesi ile ilgili bir link veriyim aşağıda, fakat ne kadar istemesek de, dediğin gibi "o iyidir. bu kötüdür" veya " şu markadan başkasını tanımamam" vs. gibi birçok mesaj atılıyor maalesef...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8146
evo geliştirilmiş bir model, sen yine de ferco ile görüş derim. Onlar sana detaylı bilgi verirler.
pursue' Alıntı:Ledo ve Zuhtupasa, ben böyle bir başlık için birşeyler yazabilirim size. Ama o başlığı nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Bir sürü sızma olacaktırO kadar sık giremiyorum foruma. Ama bilgi ve deneyim paylaşımı süper olur! Bekliyorum sizi!