Verdiğiniz bilgilere göre hesap yaptığımızda, 100 km de yaklaşık olarak 2.3 litre benzin tüketmişsiniz. 100 lük scooterla bile ancak bu kadar tüketim olabilir. Normal şartlar altında (burada önemli olan 110 dan fazla yapmamaktan ziyade o hızı kaçıncı viteste yaptığınızdır...) GV250 ler 3.75 ila 4.2 litre / 100km yakıt kullanır. Bence siz tekrar bir ölçüm yapın ve bunu şu şekilde yapın:
Deponuzu fulleyin, 200 km kadar yol yaptıktan sonra tekrar fulleyin. Gerçek yakıt tüketiminiz bu olacaktır. Sonucu bizimle de paylaşırsanız sevinirim.
Diğer yandan linkini verdiğiniz çanta bizim makinelerde hoş durmaz. Bence deri almalısınız, ben hudsondan aldım deri çanta ve mükemmel duruyor!
Ben bugün test ettim. Depoyu fulledim 100km yol yaptım tekrar fulledim 14 tl benzin aldım. Ne dersiniz yakıtına? 4.2 litreye tekabül ediyor biraz yüksek devirli kullandım ve bazı zamanlarda rolantide çalıştırdım motoru olduğum yerde.
Sizin ölçümleriniz ve sonucu doğru. Zaten yukarıda belirttiğim aralığa denk düşmüş. Makineye alıştıkça bu sarfiyatta düşmeye başlayacaktır zaten (sanırım minimum 3,5 litre civarlarına gelebilir). Tango arkadaşımız da ölçüm sonucunu bildirdikten sonra durumdan emin olabiliriz. Ama eğer hala 3 litrenin altında çıkarsa o motoru ben alırım arkadaş, ona göre hazırlan :queen: