Tekteker ramço geçmiş olsn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Acil şifalar ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun

Başlığı görünce heyecanlandım sabah sabah,ama,neyseki kaza haberi değilmiş.
Geçmiş olsun kardeşim.Her şeyde olduğu gibi önce kendimiz kendimize dikkat etmeliyiz.Bir doktor şöyle demişti bana "Ben seni iyileştiremem.Sen kendini iyileştireceksin,ben sana yardım edeceğim."Soğuk algınlığını ihmal edip sonunda verem teşhisiyle yattığım sanatoryumun doktoru söylemişti.
Kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ramazan kardeşim çok geçmiş olsun,dikkat et kendine bu soğuk günlerde acil şifalar.

Kardeşim geçmiş olsun kısa sürede iyileşmen dileğimizdir.Allaha emanet olun

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun hocam.en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.

ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...

doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....

hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............

ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..

ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...

laaa olum o nasıl laf allah gecinden versin şakasını bile yakıştıramadım.... çok geçmiş olsun bir an evvel iyileş bak sedatın zencir değişecekmiş :mrgreen: ..

bir şeye ihtiyaç olursa haberimiz olsun ...:cat:

laaa olum o nasıl laf allah gecinden versin şakasını bile yakıştıramadım.... çok geçmiş olsun bir an evvel iyileş bak sedatın zencir değişecekmiş :mrgreen: ..

bir şeye ihtiyaç olursa haberimiz olsun ...:cat:

şaka bir tarafa dün ve bu gün baya iyiyim... gerçi dün akşam yine serum taktılar ama neyse... yani bomba gibi olmasam da çatapat kadar iyiyim...

bu arada tüm arkadaşlar sağolun...mesajlarınıza ara sıra bakıyorum..... iyiki varsınız....

şaka bir tarafa dün ve bu gün baya iyiyim... gerçi dün akşam yine serum taktılar ama neyse... yani bomba gibi olmasam da çatapat kadar iyiyim...

bu arada tüm arkadaşlar sağolun...mesajlarınıza ara sıra bakıyorum..... iyiki varsınız....

geçer geçmesine ama biraz süreç işi zaman alır kendini iyi kollaman lazım sana şimdi uzun bir süre motorda yasak iyileştim diye çıkma hemen motor tepesine tekrarlar meret haberin ola ....

ramo geçmiş olsun kardeşim bak ankaradan sonra daha antalya ya geleceksiniz sedat la :)

geçmiş olsun:rendeer: en yakın zamanda sapa sağlam aramıza dönüceksin:rendeer:

raamço dayı nettin...kaptın şifayı sonunda he...nası son durumun...bendede az kırgınlık var...mecburen işe gidip gelirken biniyorum motoröre çara yok usta...

raamço dayı nettin...kaptın şifayı sonunda he...nası son durumun...bendede az kırgınlık var...mecburen işe gidip gelirken biniyorum motoröre çara yok usta...

ben işe arabayla gidip geliyorum..... ama beni bilen bilir ölmeden motordan inmem... 2-3 ay diyorum ama dayanamaz 1 aya kadar binerim diyorum.... ama önce sağlık............

ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...

doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....

hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............

ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..

ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...

ben demiştim ben demiştim
bakın ona bişey olmaz
acil şifalar abi
ben bir hastahanede sağlık memuruyum bişey lazım olursa hbr uçur:rendeer:

Geçmiş olsun kardeşim en kısa zamanda önceki sağlığına kavuşursun inşallah:rendeer:

Geç gördüm kardeşim kusura bakma geçmiş olsun inşallah tekrar eski sağlığına kavuşursun.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar