Tekteker ramço geçmiş olsn

Forumumuzun vazgeçimezlerinden ybr kaptanı tekteker ramço hastalanmış.. sanırım 1 haftadır hastanelerde serumlar yiyormuş duydum çok üzüldüm ramço ,Ortak geçmiş olsun!inşallah en yakın zamnda iyileşirsin.. :salut: :rendeer:

geçmiş olsun acaba yapabileceğimiz birşey varmı hastalık nedir ? belki toplanır moral için gideriz ???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,kan falan lazımsa Eskişehir'deyim.

oratk iyileş biran evvel benim motora yeni zincir takmamiz lazım:mrgreen::mrgreen:Geçmiş olsun..en kısa sürede düzelesin..

arkadaşlar o dayanamaz birazdan forma ben daha ölmedim yazarak dalar :queen:

arkadaşlar o dayanamaz birazdan forma ben daha ölmedim yazarak dalar :queen:

ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...

doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....

hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............

ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..

ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...

MFM

abi büyük geçmiş olsun Allah şifa versin :rendeer:

Mubarek kardeşim geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. :rendeer:

ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...

doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....

hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............

ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..

ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...

kardeşim geçmiş olsun, aman dikkatli ol ,birdaha hastalanma :rendeer:
Allah korusun ne mezarı ne ölmesi..... :cyclopsan korkutma bizi

Motosikleti
Pulsar NS400Z
geçmiş olsun tez zamandasağlığına kavuşursun inşAllah

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin . En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle...

ramco motora rektefe yaptırıyor :) bitince dönecek yollara :) geçmiş olsun kardeşim :)

abicim geçmiş olsun, acil şifalar dilerim bir an önce düzelmen dilegiyle :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmis olsun abi...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçmiş olsun
ilaç tedavinle beraber,
her gece kalkıp yarım litre süt, bal(hakiki), köy yumurtasının sarısını karıştırıp içeceksin
protein ağırlıklı besleneceksin
içiyorsan sigarayı bırakacaksın

ramço o son kelımenı hıc begenmedim..ne olmesı..daha yapacak cookk yolumuz var.en kısa zamanda iyilesmen dilegiyle kendine iyi bak ortak

Ramazan Abi geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda ayağa kalkman dileğiyle.

arkadaşlar hepiniz çok sağolun..... hepinizin tavsiyelerini dikkate alacağım..... allahtan diz üstü varda bön bön yatakta yatmaktansa ara sıra bakıp 2 kelime yazıyorum... ben kuryelik yıllarımda bile böyle hasta olmamıştım.... ya metabolizmam zayıflıyor yada artık eskisi kadar düzgün beslenemiyoruz.....

şuanda nefes alıp verirken sanki ciğerime iğne batıyor.... allah düşmanımın başına dert vermesin... kollarımda serum takılmaktan düzğün damar kalmadı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar