ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...
doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....
hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............
ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..
ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...
laaa olum o nasıl laf allah gecinden versin şakasını bile yakıştıramadım.... çok geçmiş olsun bir an evvel iyileş bak sedatın zencir değişecekmiş :mrgreen: ..
bir şeye ihtiyaç olursa haberimiz olsun ...:cat:
şaka bir tarafa dün ve bu gün baya iyiyim... gerçi dün akşam yine serum taktılar ama neyse... yani bomba gibi olmasam da çatapat kadar iyiyim...
bu arada tüm arkadaşlar sağolun...mesajlarınıza ara sıra bakıyorum..... iyiki varsınız....
raamço dayı nettin...kaptın şifayı sonunda he...nası son durumun...bendede az kırgınlık var...mecburen işe gidip gelirken biniyorum motoröre çara yok usta...
ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...
doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....
hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............
ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..
ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...
ben işe arabayla gidip geliyorum..... ama beni bilen bilir ölmeden motordan inmem... 2-3 ay diyorum ama dayanamaz 1 aya kadar binerim diyorum.... ama önce sağlık............