Sonunda ilk motosikletimi aldım.Mükemmel bir duygu ( Hele bide harleyin olunca :P )

artık geceleri de gündüzlerin gibi başka birşey düşünemessin :) kazasız belasız kullanman dileğiyle. .

ya hiç sorma ..düşünmek bile okadar keyifli .. zaman kötü ..malum kışın çıkmaz motor çamurda yagmurda döverler adamı :p ama h.sonu hava iyi olursa çıkcam inş.

buarada o motoru dışarda bırakmam .. çizilme önemli degildi sırtına atıp götürürler valla ..bi kapalı otoparkla anlaştım 45 tl .

http://www.akilli.tv/video/452270/Harley-Davidson-883-custom.aspx

MFM

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin. Çok gazlama :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun efsane için :rendeer:

kadere bak. adamın ilk motoru harley :cherry: :cherry: güzel günlerde kullan dostum :)

Yeterli tecrübeye ulaşmadan 800cc lik bir motorla başlamanı tasvip etmemekle birlikte hayırlı olsun.:)
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız binmen dileğiyle.
Sese bak ya :)
[YT]WxG-KpH1L8U[/YT]

Peh peh peh sese bak. Videonun ilk saniyelerinde sesi montajlamışlar diye düşünmeme neden oldu:p

Gerçekten videonun yarısına kadar çıkan o ses egsoz sesinden çok bildigimiz müzik gibi:)

Yeterli tecrübeye ulaşmadan 800cc lik bir motorla başlamanı tasvip etmemekle birlikte hayırlı olsun.:)

Peh peh peh sese bak. Videonun ilk saniyelerinde sesi montajlamışlar diye düşünmeme neden oldu:p

Gerçekten videonun yarısına kadar çıkan o ses egsoz sesinden çok bildigimiz müzik gibi:)

valla şaka mı gerçek mi soyledin anlayamadim ama video montaj olamaz çünkü ayni sportster 883 ve screamin eagle egzos bendede var ve inan aynı ses ..trafikte korna yerine hafif gaza dokunman yeterli :)

h.sonu hava iyi olursa bi video çekerim :)

ha birde bu jikleyi yariya kadar kapattiginda motordan boyle at dört nala koşuyomuş gibi bi ses geliyor :)

Süper bir ses ne bu böyle :p Hayırlı uğurlu olsun.İnsanın ilk motorunun Harley olmasıda ayrı bir duygu olsa gerek :) Güle güle eskitin.

hayırlı uğurlu olsun.ilk motor ve harley haaa vallahi süpermiş :mrgreen:

hocam hayirli olsun.kazasiz belasiz kullan dicem ama sadece iki tur binici vardir kaza yapanlar ve kaza yapicak olanlar (filmden alinti benim sozum degil :) ) dostum ayiptir sormasi aslen nerelisin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar