- Konu Yazar
O nasıl olacak:silent:,Harley halk motoru mu ki,Kominist Amerika olursa belki ama:mrgreen:
olaya hiç siyasi yönünden bakmamiştim
O nasıl olacak:silent:,Harley halk motoru mu ki,Kominist Amerika olursa belki ama:mrgreen:
Mersinliyim dostum ama istanbulda yaşıyorum yenibosnada
Agir agir Bosna herseke gidiyorsun , gerçekten bu tesadüf olamaz . Simdiden hazirlik görmektesin haniminda dil problemi yok eee daha ne duruyorsun atla yeni motora hanimida al arkana yallah Bosna hersek...!!!
hemen ne demek .. Benim eşim boşnak ..Sancaklı . zamisli bi şarkı ismi anlamı ingilizcede imagine , türkçede düşle gibi bişey işte ..bi ara bir iki nicki boyle kullandim bi baktim yapişmiş üzerime
Konyada okudum bosna mahallesinde , istanbula taşındım yeni bosnada kalıyorum .tesadüfün bu kadarına pes ..eşimde boşnak .
![]()
selamlar öncelikle Harley hayırlı olsun... valla param yetse bende ilk onu alırdım...
bende yeni aldım,çokça acemiyim henüz sadece 4 km sürdüm,hava malum...
ben bişey sorucam ehliyetsiz sürmenin para cezası ne kadar,sınav bir ay sonra da![]()
hemen ne demek .. Benim eşim boşnak ..Sancaklı . zamisli bi şarkı ismi anlamı ingilizcede imagine , türkçede düşle gibi bişey işte ..bi ara bir iki nicki boyle kullandim bi baktim yapişmiş üzerime
Konyada okudum bosna mahallesinde , istanbula taşındım yeni bosnada kalıyorum .tesadüfün bu kadarına pes ..eşimde boşnak .
mersin de nerdesin ?
mersin merkezdeyim ya da mersin il sınırları içerisinde her yerdeyim... ama genelde yollarda bulursun beni...
hayırlısı olsunn çok güzel bir motor
sesi dık dıgı dık dık dıgı dık diye çıkıyo ama gaza asılınca kükrüyor meret![]()