benim hayatımın tek gayesi motor değil sadece gerçekleşmesini istediğim bir isteğim ben okulu bıraktım abi yani geleceğimde pek parlak değil konuşmama gelirsek işte arkadaşlarım öle konuşuyo bende alışmışım ama sizin için değiştiririm
gün düzenleyelim , aramızda para toplayıp her hafta birine motosiklet alalım , ilk hafta benim ama ::blusssh:
sonra ben sonra ben :salut:
tabi , ben motorumu alıp arazi olayım :mrgreen: siz sonra kendi aranızda takılın işte :queen::mrgreen:
ya bence ehliyeti sonra alın önce motosiklet hem polis felan görürse gaza basar kaçarsın çok heycanlı olur pek hayal perestim aldırmayın
hiiiii ::123434:: hain dom dom
kaçabilirsin,ama saklanamazsın :queen:
hiiiii ::123434:: hain dom dom
kaçabilirsin,ama saklanamazsın :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
eylenceli olduğu konusunda katılıyorum ama büyükte tehlikesi ve para cezası yanındada motorunu bağlıyorlar.ehliyet daha önemli bence :cat:
motusikletimnen kendimi buzdolabı kutusuna koyup postayla yurt dısına gönderecemm :queen::mrgreen:
doğru ama yakalanacağın ne malum:queen:
sanirim 2yılı askın bir süredir motor alacam cok büyük bir hevesle
araya ev girdi araba girdi, amaaaaaaaaaa
son bir hafta ehliyet sınavlarımı gectim simdi sadece dosyaylı alması kaldı
paramı tamamladım sadece bulmak kaldi rs125 veya hyo250r
yakında bi baslık açacam tebrikler yazınızı görür gibiyim![]()
çomak işi :queen::queen::queen:![]()
bizede getir ya mısırları
gün düzenleyelim , aramızda para toplayıp her hafta birine motosiklet alalım , ilk hafta benim ama ::blusssh: