motoru olmayanlar ama alıcam diyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar daha motosikletim yok ama çok yakında alıcam diyenler varsa yazsn hang tür motor almak istersn yazn ve hepperaber konuşalm ben şahsen 18mde alcm

Son düzenleme:
arkadaşlar daha motosikletim yok ama çok yakında alıcam diyenler varsa yazsn ben şahsen 18mde alcm

benide yaz oraya her nereye yazıyor ve yazdırıyorsan
crazy.gif

bende para olunca alıcam
ilk önce motor sürmeyi öğrenmek için ybr gibi bişey almayı düşünüyorum

Ehliyetimi alıp motosikletimi alacağım.. Yaklaşık 3/4 ay gibi olur sanıyorum..

TVS Apache istiyorum.. Bakalım nolcak..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri beni mi çağırdı :p

1) Allah'tan hayırlısını dilemek lazım, önemli olan bir motosiklet almak değil , aldığımız motosiklete sağlıkla kazasız belasız binebilmektir .... :)

2) Şu zamanlarınız tamamen derslerinize odaklanacağınız, kendinizi geliştireceğiniz ve hayatınızın geri kalanının temellerini attığınız dönemlerinizdir ... Lütfen genç arkadaşlarımız bu günlerinin kıymetini bilsin ve tüm yatırımlarını kendilerine yapsınlar .... Mesleğe geçtikten sonra motosiklet edinmek gayet kolaydır ... :)

3) Bir tane dilimiz var ve o nedenle güzel Türkçemize sahip çıkmamız gerekir ... :)

bnm almak istediğm motosklet kawasaki 1400 gtr inşallah herkezde istediği motoru alır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok sen kazana düştün :p

gelin arkadaslar toplanıp eylem yapalım :mrgreen: ben megafon bulurum sizde pankartları hazırlayın ... belki bizi gözaltına almaya motorlu polisler gelir motora binerisss :queen::mrgreen:

bende ehliyet aşamasındayım.martta cbr 125 yada hyo gt 250r alıcam maddi durum hangisini gösterecek merakla bekliyorum:mrgreen:

1) Allah'tan hayırlısını dilemek lazım, önemli olan bir motosiklet almak değil , aldığımız motosiklete sağlıkla kazasız belasız binebilmektir .... :)

2) Şu zamanlarınız tamamen derslerinize odaklanacağınız, kendinizi geliştireceğiniz ve hayatınızın geri kalanının temellerini attığınız dönemlerinizdir ... Lütfen genç arkadaşlarımız bu günlerinin kıymetini bilsin ve tüm yatırımlarını kendilerine yapsınlar .... Mesleğe geçtikten sonra motosiklet edinmek gayet kolaydır ... :)

3) Bir tane dilimiz var ve o nedenle güzel Türkçemize sahip çıkmamız gerekir ... :)

abi iyi doğru ama bi hata yaptıysam söle 3.sünde dilimize sahip çıkmalıyız demişn ya

gelin arkadaslar toplanıp eylem yapalım :mrgreen: ben megafon bulurum sizde pankartları hazırlayın ... belki bizi gözaltına almaya motorlu polisler gelir motora binerisss :queen::mrgreen:

heeeh bende fitili ateşlemeni bekliyodum :p

V for vendetta ya döncek bu iş :p

:cat::rendeer:

Okulum bitti iş arıyorum, bulamıyorum ama bulunca motorumuda alıcam. Düşündüm model stkanuni(hyosung) gt 250r,gt250, gv250 ama ehliyete başvurmayı düşünüyorum hiç değilse bunu almak daha kolay :)

abi iyi doğru ama bi hata yaptıysam söle 3.sünde silimize sahip çıkmalıyız demişn ya

:cat: güzel kardeşim ben genel konuşuyorum , bir şeyi tutkuyla istemek genelde.... sonunda hayır getirmiyor, çevremde ve burada bazı arkadaşlarımızın hayatlarının tek gayesinin motosiklet olduğunu görüyor ve üzülüyorum sadece :wiinkk: ...

Dilimiz konusunda ise; gereksiz kısaltmalar , sesli harflerin yazılmaması gibi genel bir durum söz konusu ... mesela senin '' söle '' yazman gibi :queen: :queen: :queen:

kimse yanlış anlamasın sadece genel ile alakalı fikirlerim bu şekildedir :rendeer:

Okulum bitti iş arıyorum, bulamıyorum ama bulunca motorumuda alıcam. Düşündüm model stkanuni(hyosung) gt 250r,gt250, gv250 ama ehliyete başvurmayı düşünüyorum hiç değilse bunu almak daha kolay :)

önce ehliyet sonra motor daha iyi olur polis korkun olmaz :cat:

benim hayatımın tek gayesi motor değil sadece gerçekleşmesini istediğim bir isteğim ben okulu bıraktım abi yani geleceğimde pek parlak değil konuşmama gelirsek işte arkadaşlarım öle konuşuyo bende alışmışım ama sizin için değiştiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar