arkadaşlar nerelerdesiniz merak etmeye başladım sizi:silent:
Xenon kit olarak geçen far ve aydınlatma grubunu motoruna gerçekten uygulayabilecek misin bilmiyorum. Ama seni zorlu bir süreç bekliyor.
Tamamen plastikten imal far grubunu , xenon bünyesinde ısıya karşı nasıl koruyacaksın çok merak ediyorum. Xenon far aydınlatması konusunda teknik servis başlığı altında binlerce yorum var. Bence onu okumalı ve şahsi önerimce tez zamanda vazgeçmelisin.
Gazlı lamba tabir edilen her ampul Xenon etkisi göstermez. Xenon bir kittir. Aydınlatma grubu ve kontrol grubu. Kontrol grubu olmadan takacağın Xenon ampulü belli bir km kat ettiğinde seni yarı yolda bırakacaktır.
Şahsi önerimi yine burada dile getirmek gerekirse , Beyaz ışık veren ama PIAMM marka ampulleri kullanman. Bu seni tatmin etmediyse gazlı lambaları denemendir. Gazlı lambayı merak ediyorsan , SYM GTS modeli , Mondial DEER 152 modellerinin farları gazlı lambadır.
hayırlı olsun. iki seçenek var. ya egsoz saplaması kırılmış ya da egsoz un içi dağılmış durumda. egsoza hafiften bir tekme at şıngırdama varsa içi dağılmıştır. başka bir sorunu yoksa garantiden bazı servisler değiştiriyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------
yakın zamanda 5 000 bakımına sokan var mıaranızda. ve kaç tl aldılar
5000 de genel bakım asokuluyor. da 3500 de bilmiyorum. ben 90 tl vermiştim kayış, debriyaj bilmem nesi değişti. yağ değişti.