Umut,
Bir insanın kendi malına nazarı değer derler ya, sen canlı şahidisin işte. Motor, böyle güzel, şöyle yakışıklı, pırıl pırıl derken al işte ne olduğunu hepimiz gördük. Neyse, her işte bir hayır vardır. Allah korusun birinin nazarı değse, motoru düşürsen, yatırsan daha mı iyiydi. Her zaman olur böle şeyler, yeter ki Allah kaza bela vermesin.
Ben zamanında tek başıma nereleri gezdim, Allah korusun bir yolda kalsaydım bitmiştim, dağ başı, in cin top oynadığı yerler. Benim motor şu ana kadar sadece bir kere üzdü beni. O da iş çıkışıydı, bir arkadaşa söz verdim buluşacaktık. Motora atladım marşa bastım tık yok. Orasını açtım, burasını açtım bişey bulamadım. Arkadaşa da ayıp oldu zaten. O gün akşamına tüm elektrik diyagramını hatmedip, ertesi gün motoru çalıştırdım. Servise gittim, marş düğmesini yaptırdım, olay kapanmış oldu. Bir daha da hiç bir sorun çıkarmadı.
Çinliler e öyle diyorsunda, Burgman dan önce Mondial RS151 motor aldım sıfır. Galeriden çıktık, arkadaş önde ben arkada daha 200 mt gitmeden taaak motor stop etti(dakika 1 gol 1

). Tekrar döndük servise (galeri ve servis yan yanaydı). Bir söktüler baktık buji kablosu çıkmış. Taktılar, sonra baktık yolumuza tekrar. Daha sonra neler oldu neler anlatsam uzun sürer. Burgman aldım, rahat ettim(mkcelikkol sağolsun

). Her yere gözüm kapalı gidiyordum çok şükür. Allah, Çin malı motor kullanan arkadaşlara da bir Burgman nasip etsin diyorum

. Herkese kazasız belasız sürüşler:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 ----------
teşekkürler bujiyi temin edebileceğim servis no su varmı burdaki tamircilere kalırsak daha çok yolda kalırım ben
Afyon da nerede satılır bilemiyorum. Motorculara sormanız lazım. Eğer bulamazsanız, tanıdık bilindik motorcunuz varsa, bu modelden getirtmesini söyleyin. Hatta getirtmişken iridyum versiyonu olan CR7E-IX modelini getirtin. Biraz daha pahalıdır ama daha uzun ömürlüdür ve daha iyi bir ateşleme sağlar. Ayrıca piyasa da NGK'nın sahteleri de mevcut, buna da dikkat edin.