öncelikle teşekkür ederim styll 77 kardeşim
benden size bir motorcu dorst arkadaş v.s v.s tavsiyesi bilmediğiniz yere motorunuzu götürmeyin ben o hatayı yaptım şuan şurada isim vermek istemiyorum kızıl toprakta bir suzuki servisi aslında servisiyim diye geçinen bir atölye sadece ama motorumun grenajları sökülüp takılacaktı ister inanın ister inanmayın 1 ay bekledim ben beklemekten yakınan bir adam değilim asla da olmadım ama sonuçta paranla rezil olmak diye birşey var. ve çok yakından tanıdıgım bir arkadaşım sadece bm 400 ünde küçük bir ses var diye gitti bu bahsettigim yere size yemin ederim 6. ay bu ay hala motoru cıkmadı ve bu adamların yogunlugu varda bakmıyorlar değil makineyi söküyorlar ve toplamıyorlar dogal olarakta sen makineni alamıyorsun.ben altan motordan gerçekten memnunum aldıkları paranın hakkını gercekten verıyorlar kolaylıgında büyüğünü sağlıyorlar oradaki her personel bana göre eğitimli ve bilgili konularında. şundan emin ol ki altan motor isteseydi senin tesisatın bitmiş komple değiştirmemiz gerekiyorda diyebilirdi ama bunu demedi deseydi sen oradan 1300 tl ye zor çıkardın)) benım bm 650 nın kontak anahtar merkezinin içinden bir parça kırıldı motor bır kaç kere daha cevırseydım anahtarı calısmıyacaktı ve komple kit fiyatı 600 tl civarında düşün altan motor bunu baya komik bir rakkama çıkma ama çok temiz bir çıkma anahtar göbeği takarak çözdü gerçekten musterileri için elinden geleni yapıyor bu servis rakkamlarıda çok normal emin olun çok normal...
ben ucuz hizmet alacak kadar zengin değilim arkadaşlar!
herkese iyi günler iyi çalışmalar...
Walla haklısın bende değindim o servise parça çalıyorlar birde.Neler var neler var birde dedğin gibi güven meselesi var ben gözüm kapalı bıraktım altana motoru nede bir belge istedim bıraktım döndüm.çünkü insanın yüzünden içide belli oluyor neleri yapar neleri yapmaz.
Sen izmirdemisin istanbuldamı karşıyaka / izmir yazıyor ??
YAŞASIN ALTAN MOTOR T&T KARDEŞLER. :cat: