dağcılık diploması olanlara duyurulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşımın dağcılık diploması var, günlüğü 150 dolardan iş buldu 60 gün anlaşma yaptılar, dubaiye gidiyor, yapacağı iş ne biliyormusunuz, dubaide çok katlı olan bir iş hanının dış cephdeki camlarını temizlemek, ne kadar iyi değilmi böyle bir iş olsa istediğim motosikleti alırım hayalimdeki bmw r1200gs :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben süper dağda kaybolurum , üstüme yoktur :mrgreen::p günlük kaç dolar kazanırım ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben süper dağda kaybolurum , üstüme yoktur :mrgreen::p günlük kaç dolar kazanırım ???
vallaha mı ...ne zaman gidiyon kaybolmaya...:p
sen git kaybol...geri geldiğinde sana bitene motür verecem:cherry:
motorunda ufak tefek eksikleri var onlarıda tamamlarsın artıkın...
tabi geri gelebilirsen :queen::queen:

öyle konular açıp öyle cevaplar yazıyorsunuzki biri gelip yazdıklarınıza karşı bir şey dese altından kalkamazsınız valla :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sende hep girgirsin...:wiinkk:

evet yaa çok cıvığım dimi :santa: huyum kurusun işte , can çıkar huy çıkmaz , ama bazen de çok durgunlaşıyorum öyle daha mı iyi , yok yok böle iyi ::blusssh:

ben her sene orman bakanlığının düzenlediği kamplara katılıyorum , ve her defasında kayboluyorum , normalde askerlerin önümüzden gitmesi lazım askerlerin yanında yürümek yasak , ama ben her defasında gruptan ayrılıp askerlerle birlikte yürüyorum , bol bol muhabbet ediyos :) ya bide asker diyip geçmeyin hepsi üni mezunu falan , cin gibiler ... sonra askerlerin de önüne geçiyorum ve kayboluyorum , her sene aynı senaryo her seneee :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar