hazır satılanlar var 35 tl..:cat:
Dogru diyorsun. Hazır satılanlara baktım. Ama motor uzerinde tasımak icin biraz kaba geldi. O sebeple ben kendim diktirmiştim..
hazır satılanlar var 35 tl..:cat:
Benim eski motorda başıma gelmişti bu olay, tehlikeli bi durum değil. Marş motoru sökülerek içine bi izolasyon malzemesi sarıyorlar ve tekrar takıyorlar, bu ufak kaçak engellenmiş oluyor. Benim eski motorumnda başıma gelen aynı yerden motor yağı kaçağı idi, terleme değildi yani. Sanırım bu durumda aynı.
zincir yağlamasını ne kadarda bir yapıyorsunuz birde nasıl yağ kullanıyorsunuz.benim zincir çok kuru gibi gözüküyorda.
castrol ile yağlıyorum.. Geceden uygularım. gayet de başarılı sıçrama yapmaz akmaz kokmaz ....
![]()
metahandro yine banlanmış :silent:
gizli okuyan üyelerden biri sanırım metehan olsa gerek![]()
Meto dostum ne yaptın yine yawale:
metehana ne olacak gene ban...vukuat adam rahat durmuyorki kardeşim bi rahat dur diyoruz ama nafile ah be meto....
Metehan abi yinemi forumdan uzaklaştırıldı ya ?
ben ne dedim sana mete uslu dur diye ban yiyeceksindiye :mrgreen::cherry::queen:
arkadasdlar bu bolgede gorunen sızıntı yada kacak normal mı bana pek oyle gorun medı , sizlerde karsılastınız mı , ustaya el attırmak lazımm mı
QUOTE]
kardeşim bu fotodaki zımbırtı MARŞ MOTORU...marş motorunun içinde ne olduğunu az çok bilirsin...sarmal tell vs...yani orada sıvı birşey yok...olamaz...olsa bile motörün asla çalışmaz..ama KRONİK MARŞ MOTORU sorunumuz var bunu söyleyebilirim...içine toz alıyor o tozlar yüzünden belli süre sonra marş basmıyor...o herhalde standart dıştan gelen çamur ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
oo metehan abi hoşceldin :mrgreen:
oo hemşo selamlar...benim hanımda entepli...ben eniştenizim...![]()